MozillaZine

google captcha not working in Firefox

Discussion of general topics about Mozilla Firefox
Racer
 
Posts: 6108
Joined: November 18th, 2002, 11:07 am

Post Posted May 1st, 2008, 8:43 am

Every once in a while, when I search for something using a google keyword search, I get the following response (link):
We're sorry...
... but your query looks similar to automated requests from a computer virus or spyware application. To protect our users, we can't process your request right now.


In IE 7, a captcha appears at the bottom of the page with the text "To continue searching, please type the characters you see below". However, it does not show up in Firefox 2. This means I effectively have to start up IE just to fix the problem.

Does anyone know why this doesn't work in Firefox?

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14

Gingerbread Man

User avatar
 
Posts: 7412
Joined: January 30th, 2007, 10:55 am

Post Posted May 1st, 2008, 10:11 am

It looks like they meant to put the CAPTHA at the bottom but forgot or something:
Code: Select all
<table width=100% cellpadding=0 cellspacing=0>
<tr><td bgcolor=#3366cc><img alt="" width=1 height=3></td></tr>
</table>


http://www.google.com/support/bin/answe ... swer=15661
According to the above link, you should try deleting any cookies you have from Google. If that doesn't help, there's a "Contact Us" link at the bottom.

Racer
 
Posts: 6108
Joined: November 18th, 2002, 11:07 am

Post Posted May 1st, 2008, 10:47 am

The issue is that it works in IE 7 but doesn't in Firefox. I don't know why.

Return to Firefox General


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests