MozillaZine

render font on firefox

Discussion of bugs in Mozilla Firefox
yanivhaliwa
 
Posts: 3
Joined: July 21st, 2017, 10:05 pm

Post Posted July 21st, 2017, 10:13 pm

With Firefox (Version 54.0.1) the items of a TIWCombobox do not render correctly when I assign a different font.
Only the selected item does render correctly, all other items [dropdown items] are in normal font, not in Courier as they should be.
i check in firefox version 47 the selected item+ the dropdown all in the correct font. so somthing change in firefox 54?
[With Chrome and IE-browser all items render correctly.]

Here is my Combobox:
Code: Select all
object IWComboBox1: TIWComboBox
Font.FontName = 'Courier New'

Brummelchen
 
Posts: 2745
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted July 22nd, 2017, 1:41 am

whats "TIWCombobox"? delphi? what got delphi to do with firefox?

you already got your answer
https://forums.embarcadero.com/thread.j ... eID=893657

ever considered that firefox is doing right and the formular code is buggy? not the first time.

https://www.google.de/search?q=TIWCombo ... ozilla.org
results: zero!

yanivhaliwa
 
Posts: 3
Joined: July 21st, 2017, 10:05 pm

Post Posted July 22nd, 2017, 2:18 am

as i said its intraweb.
but still in firefox 47 + chrome + IE all works fine. why only in firfefox 54 not work correct ?
Last edited by yanivhaliwa on July 22nd, 2017, 3:28 am, edited 1 time in total.

Brummelchen
 
Posts: 2745
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted July 22nd, 2017, 2:25 am

as long the ressources from intranet are not available no one can test. ie (in special this crappy browser) and chrome are not comparable. btw - which chrome version? tried the latest dev? or firefox 55beta? at least i think it is better to ask the creator of code he should know. or you create a new bug ticket on bugzilla. but verify first that v54 is concerned only, not v53/52/ or other. v47 is so old and outdate, a year ago. firefox is obeying w3c standards and leading to its technology.

yanivhaliwa
 
Posts: 3
Joined: July 21st, 2017, 10:05 pm

Post Posted July 22nd, 2017, 3:30 am

no it's not mine i try to help another mate intraweb programmer.

after you mention that i download the firefox 55 beta version. and looks fine to me. i guess only 54 was the issue..

thanks anyway.

Return to Firefox Bugs


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests