MozillaZine


Ebay Not Loading Correctly

Discussion of bugs in Mozilla Firefox
Wizard_Magic_Spell
 
Posts: 13
Joined: August 25th, 2007, 4:23 pm

Post Posted August 20th, 2020, 9:53 am

Using Firefox 79 (Mac), Ebay is not loading as it should (see links below for images). Starting Firefox 79 in Safe Mode
does not solve the problem.This problem came about on 18 August 2020.

https://pixeldra.in/u/dSzy3rQk

https://pixeldra.in/u/jp4QEeix

therube

User avatar
 
Posts: 20582
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted August 21st, 2020, 12:52 pm

Are both shots showing "not loading correctly"?

Looks like CSS has been disabled.
Something like, View | Use Style -> None.

Since Safe Mode didn't help, that kind of rules out an extension.
Though maybe some other blocking going on - even like blocking of cookies (or some of those other "blocking" measures FF now has), perhaps could contribute to that?

As a test, if you open a new, clean Profile, you will see the site works correctly.

Just need to pinpoint what in your current Profile is breaking it for you.
Fire 750, bring back 250.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

Wizard_Magic_Spell
 
Posts: 13
Joined: August 25th, 2007, 4:23 pm

Post Posted August 21st, 2020, 2:11 pm

Hi therube,

Thanks for your reply. I have created a new profile and Ebay now loads as it should.

Earlier, whilst still using the original Firefox profile, Ebay loaded correctly on two occasions, but the other
half a dozen times I went back to the website, it failed to load as it should.
The new profile created has solved this problem.

Again, thanks for your help. Appreciated.

Return to Firefox Bugs


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest