MozillaZine

Multicolumn bug in Firefox 3

Discussion of bugs in Mozilla Firefox
Gary King
 
Posts: 983
Joined: September 5th, 2003, 9:27 pm

Post Posted June 24th, 2008, 10:00 pm

If you go to a Wikipedia article that has multiple columns in the References section, such as http://en.wikipedia.org/wiki/American_A ... _Flight_77 in Firefox 3, and then you refresh it, then the bottom of the page should be cut off. Do a hard refresh again to see how the bottom of the page is supposed to appear.

Has this bug been reported yet? If not, then I guess I will report it, unless someone who is more familiar with Bugzilla is willing to do so :)

Some screenshots (NOT made by me) depicting the issue:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... enshot.png
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... nation.png
Last edited by Gary King on June 24th, 2008, 11:13 pm, edited 1 time in total.

James
Moderator

User avatar
 
Posts: 27447
Joined: June 18th, 2003, 3:07 pm
Location: Made in Canada

Post Posted June 24th, 2008, 10:58 pm

Seems fine for me on Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.1pre) Gecko/2008062404 GranParadiso/3.0.1pre

Gary King
 
Posts: 983
Joined: September 5th, 2003, 9:27 pm

Post Posted June 24th, 2008, 11:13 pm

James wrote:Seems fine for me on Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.1pre) Gecko/2008062404 GranParadiso/3.0.1pre

I have added screenshots to the first post. Please check them out to make sure that's not how it appears for you.

My specs are Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; en-US; rv:1.9) Gecko/2008061004 Firefox/3.0, while another user is using Firefox 3.0 on Windows Vista.

James
Moderator

User avatar
 
Posts: 27447
Joined: June 18th, 2003, 3:07 pm
Location: Made in Canada

Post Posted June 24th, 2008, 11:28 pm

I get the External links and below on first load, even with clearing private data. The star stays put and end of article is still there when clicking on [Article]

You need to update your forum signature as it has 3.0b5 there when the UA of the browser you used to post with is in bottom right.

Gary King
 
Posts: 983
Joined: September 5th, 2003, 9:27 pm

Post Posted June 24th, 2008, 11:37 pm

Are you using a nightly? Maybe the next version will solve this, then.

James
Moderator

User avatar
 
Posts: 27447
Joined: June 18th, 2003, 3:07 pm
Location: Made in Canada

Post Posted June 24th, 2008, 11:43 pm

Yes I am using the 1.9.0.x Branch nightlies as the unstable Trunk nightlies for 3.1 is something I do not really feel like using much at the moment despite having used thousands of nightlies over time.

a;skdjfajf;ak

User avatar
 
Posts: 17002
Joined: July 10th, 2004, 8:44 am

Post Posted June 25th, 2008, 4:29 am

I don't see any problems here either using 3.1a1pre builds. The only thing that is strange is that at the bottom where the columns of references are listed I only see 2 columns, not 3 as shown in the screen shots. Perhaps the image was capped from a wide-screen monitor ?

Gary King
 
Posts: 983
Joined: September 5th, 2003, 9:27 pm

Post Posted June 25th, 2008, 10:16 am

Littlemutt wrote:I don't see any problems here either using 3.1a1pre builds. The only thing that is strange is that at the bottom where the columns of references are listed I only see 2 columns, not 3 as shown in the screen shots. Perhaps the image was capped from a wide-screen monitor ?

Nope, it was changed recently to 2 columns because if it is 3 or more then the problems I described above will occur. If it's 2 or less, then they won't, for some reason.

Return to Firefox Bugs


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests