MozillaZine

[Ext]Default FullZoom Level

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
jack6128
 
Posts: 40
Joined: March 14th, 2006, 9:32 pm

Post Posted May 15th, 2013, 7:39 pm

Just curious... where does Default FullZoom Level store site specific settings?

Thanks,
Jack

paulkienitz
New Member
 
Posts: 1
Joined: July 5th, 2013, 1:19 pm

Post Posted July 5th, 2013, 2:54 pm

I just noticed that when I set the default zoom to one value, but the zoom for a particular website to another, then hitting Ctrl+0 goes to the global default zoom. What I would like is to be able to set it per-website in such a way that it actually is the default there, so that using the reset key works appropriately. For some websites, the new Firefox 22 magnification based on Windows PPI is appropriate, and for others -- particularly for ones that feature photography -- it's not. My girlfriend likes to blow sites up big and I need to be able to wind them back with Ctrl+0. But at present, whenever I set two websites to different base zooms using the add-on, one of the two is fragile and I can only restore that zoom by opening the add-ons toolbar, not with the usual zoom keystrokes. Since what's advertised on the box is control of "default full zoom", I'd like it if it truly set the DEFAULT for a given page. Thanks.

Franpa
 
Posts: 17
Joined: November 10th, 2011, 1:31 pm

Post Posted July 13th, 2013, 9:38 am

Is Default Full Zoom Level the same add-on as Default FullZoom Level? (They list the same author as each other)

Are you aware that choosing a zoom level without transitioning through all the interim zoom levels to reach the desired zoom level, doesn't zoom properly? To put it simply, load an image and then change the zoom from 100% to 300%, nothing much happened right? It barely zoomed in. Now repeat the process but instead of going "100% straight to 300%" go 100% then 110%, 120%, 133%, 150%, 170%, 200%, 240% and finally 300% (Ctrl & Scroll Wheel greatly helps). Now the image is massively zoomed in!

So going from 100% to a specific zoom level results in incorrect zooming, but progressing through each zoom level till you reach the desired zoom level, works perfectly fine.

I can provide a video recording if you don't understand.
Computer specifications:
Windows 10 x64|Intel Core i7 @ 2.66GHZ|ASUS P6T Motherboard|8GB DDR3 1600 RAM|Nvidia Geforce 760 4GB PCI-E|Corsair AX760 Power Supply

WhtDwrf

User avatar
 
Posts: 332
Joined: March 2nd, 2009, 7:26 am
Location: CTZone, US

Post Posted November 28th, 2013, 1:09 am

I noticed with recent Nighty's, the Zoom % is no longer displayed.
The zoom Icon is the only thing displayed.
Is this a nightly bug, or a new 'feature' that needs code changes to work around.

The browser UI state string I have is:
    browser.uiCustomization.state;{"placements":{"PanelUI-contents":["zoom-controls","find-button","new-window-button","privatebrowsing-button","fullscreen-button","preferences-button","abp-toolbarbutton","nightly-tester-enter","developer-button","feed-button"],"nav-bar":["bookmarks-menu-button","urlbar-container","statusbarZoomLevel","search-container","webrtc-status-button","downloads-button","social-share-button","social-toolbar-item"],"toolbar-menubar":["save-page-button","print-button","open-file-button","menubar-items"],"TabsToolbar":["alltabs-button","history-panelmenu","home-button","new-tab-button","restartlessrestart-toolbarbutton","tabbrowser-tabs","tabs-closebutton","tabview-button"],"PersonalToolbar":["edit-controls","personal-bookmarks","secureLoginButton","savedpasswordeditor-button","syncplaces-button","pex-toolbar-button","add-ons-button","widget:compatibility@addons.mozilla.org-acr-dialog"],"addon-bar":["addonbar-closebutton","status-bar"]},"seen":[],"dirtyAreaCache":["PanelUI-contents","PersonalToolbar","toolbar-menubar","TabsToolbar","nav-bar"],"newElementCount":11}

My current version is: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0 ID:20131127030201 CSet: 6ecf0c4dfcbe

Thank you for the great extension; and your help.
Windows NT 5.1 XP SP3; Using latest Firefox & TB, release builds.. and Firefox.beta channel build candidates.
Testing with latest Nightly and Aurora builds.

WhtDwrf

User avatar
 
Posts: 332
Joined: March 2nd, 2009, 7:26 am
Location: CTZone, US

Post Posted January 15th, 2014, 3:20 pm

I am not sure if the following error console messages are related to the previous problem I mentioned
I noticed with recent Nighty's, the Zoom % is no longer displayed.
The zoom Icon is the only thing displayed.
, but for FWIW here they are:

Code: Select all
Timestamp: 1/15/2014 3:02:12 PM
Error: ReferenceError: MOUSE_SCROLL_ZOOM is not defined
Source File: chrome://defaultfullzoomlevel/content/browserOverlay22.js
Line: 196

Timestamp: 1/15/2014 2:53:32 PM
Error: DEPRECATION WARNING: nsIContentPrefService is deprecated. Please use nsIContentPrefService2 instead.
You may find more details about this deprecation at: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/XPCOM_Interface_Reference/nsIContentPrefService2
resource://gre/modules/ContentPrefInstance.jsm 24 ContentPrefInstance_init
[color=#0000FF]chrome://defaultfullzoomlevel/content/browserOverlay22.js 387 FullZoom_onLocationChange[/color]
chrome://browser/content/browser.js 12682 XWB_onUpdateCurrentBrowser
chrome://browser/content/tabbrowser.xml 463 _callProgressListeners/<
chrome://browser/content/tabbrowser.xml 460 _callProgressListeners
chrome://browser/content/tabbrowser.xml 1035 updateCurrentBrowser
chrome://browser/content/browser.xul 1 onselect
chrome://global/content/bindings/tabbox.xml 642 set_selectedIndex
chrome://global/content/bindings/tabbox.xml 661 set_selectedPanel
chrome://global/content/bindings/tabbox.xml 389 set_selectedIndex
chrome://global/content/bindings/tabbox.xml 421 set_selectedItem
chrome://global/content/bindings/tabbox.xml 110 set_selectedTab
chrome://browser/content/tabbrowser.xml 2435 set_selectedTab
chrome://browser/content/tabbrowser.xml 2085 _blurTab
chrome://browser/content/tabbrowser.xml 1817 removeTab
chrome://browser/content/tabbrowser.xml 4534 onxblclick
null 0 null

Source File: resource://gre/modules/Deprecated.jsm
Line: 79


You most likely have seen them already... but, in case it helps.
Windows NT 5.1 XP SP3; Using latest Firefox & TB, release builds.. and Firefox.beta channel build candidates.
Testing with latest Nightly and Aurora builds.

ghostgun
 
Posts: 5
Joined: July 13th, 2012, 4:17 am

Post Posted January 21st, 2014, 1:22 am

Alice!

Very buggy! Please don't abandon this plugin. Auto fit to width is the best idea!

Alice0775

User avatar
 
Posts: 2577
Joined: October 26th, 2007, 11:25 pm
Location: OSAKA JPN

Post Posted March 6th, 2014, 12:13 pm


ghostgun
 
Posts: 5
Joined: July 13th, 2012, 4:17 am

Post Posted March 6th, 2014, 11:56 pm

This is great news.

Thanx Alice!

WhtDwrf

User avatar
 
Posts: 332
Joined: March 2nd, 2009, 7:26 am
Location: CTZone, US

Post Posted March 7th, 2014, 2:42 pm


Excellent. :D

It even works around (or with) what the 20140303 nightly builds broke.

Thanks again Alice.
Windows NT 5.1 XP SP3; Using latest Firefox & TB, release builds.. and Firefox.beta channel build candidates.
Testing with latest Nightly and Aurora builds.

streetwolf

User avatar
 
Posts: 2151
Joined: August 21st, 2011, 8:07 am
Location: NJ (USA)

Post Posted March 25th, 2014, 11:57 am

Hi Alice...

Any knowledge as to why Jason T. hasn't been updating NoSquint? Has he abandoned it? It still works with Fx31 although there are problems with the percentage indicator since it is designed to be placed on the now defunct addon bar. The one thing that NS has that no other similar addon has is the ability to simultaneously set a text zoom and full zoom for the same site.
Intel Core i7-8700K CPU @ 5.1GHz | Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7 | Corsair 1000W PSU | Corsair H115i CPU Cooler | Corsair 64GB RAM @ 3.7GHz | EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 11GB | Dual ASUS PA249Q 24" LCDs | 2-512GB Samsung 960 PRO M.2 | 4TB WD Black | 2TB Seagate | Windows 10 Pro x64 | FIOS 1Gb

Alice0775

User avatar
 
Posts: 2577
Joined: October 26th, 2007, 11:25 pm
Location: OSAKA JPN

Post Posted April 14th, 2014, 2:56 am

For Firefox29+, Working in progress....
http://space.geocities.jp/alice0775/STO ... -7.0.3.xpi

Known problem:
1. Sometimes, zoom level/mode indication become wrong while background tab is loading.
2. Zoom level does not preserve after tab detached.
3. Icon is still old style(it becomes blur).

(about 1 and 2, To solve a problem, It is necessary to remake a program altogether ](*,) :shock: :!: :?: )

I still recommend to use NoSquint(https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... /nosquint/) :mrgreen:

Zlip792

User avatar
 
Posts: 1340
Joined: May 7th, 2011, 1:47 pm
Location: Pakistan

Post Posted May 8th, 2014, 6:18 am

Changelog to 7.0.5 update?

Prost
 
Posts: 7
Joined: March 29th, 2005, 3:48 am

Post Posted May 23rd, 2014, 6:06 am

Hi.

I'm using the SpeedDial extension and I have it set as my homepage (with the address chrome://speeddial/content/speeddial.xul). My default global zoom level is set to 140% + Fit to window, but I want SpeedDial to sit at just 100%.

Default FullZoom level doesn't remember this setting. Can anyone confirm?

Using FF 29, BTW.

streetwolf

User avatar
 
Posts: 2151
Joined: August 21st, 2011, 8:07 am
Location: NJ (USA)

Post Posted August 28th, 2014, 2:29 pm

Hey Alice.....

Regarding NoSquint, Jason told me that he hasn't the time to update NS. He encourages folks to make updates. As you imply, NS is the best add-on of it's kind. The only problem at the moment is that the NS percentages are coded to go onto the add-on bar which of course is not supported in Fx29+. Jason had plans to make it's location selectable. Personally I use UI Fixer to move it to the navigation bar. Perhaps the biggest future issue is that NS does not work with e10's as it currently exists.

If Jason has indeed "abandoned" NS, for a lack of a better word, I can't think of anyone more qualified than you to spearhead further development of NS. How about it?
Intel Core i7-8700K CPU @ 5.1GHz | Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7 | Corsair 1000W PSU | Corsair H115i CPU Cooler | Corsair 64GB RAM @ 3.7GHz | EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 11GB | Dual ASUS PA249Q 24" LCDs | 2-512GB Samsung 960 PRO M.2 | 4TB WD Black | 2TB Seagate | Windows 10 Pro x64 | FIOS 1Gb

woodrowGrant
 
Posts: 643
Joined: May 14th, 2014, 7:22 am
Location:                                    

Post Posted August 28th, 2014, 8:33 pm

. The only problem at the moment is that the NS percentages are coded to go onto the add-on bar which of course is not supported in Fx29+.
      to display the Add-on bar, in the Menu bar click View
      click Toolbars
      Add-on Bar

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests