MozillaZine

Firefox 32.0 - Saved Passwords Aren't Showing

User Help for Mozilla Firefox
mike20021969
 
Posts: 96
Joined: April 20th, 2006, 10:07 am
Location: NW England

Post Posted September 1st, 2014, 7:32 am

Hello.
I've just updated to Firefox 32.0.
None of my Saved Passwords are showing???

Image

If I downgrade back to 31.0, hey presto... they're showing...

Image

What is happening here... Does anyone else have the problem?
Thanks.
Last edited by LIMPET235 on September 1st, 2014, 7:41 am, edited 1 time in total.
Reason: Removed un-necessary sizing/bolding.

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37481
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted September 1st, 2014, 7:37 am

It may be a problem with the "stub" installer/updater.
Try D/L'ing the full version.....When "they" decide to post version 32 there.
Still says version 31. ;)
> https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0-56.0.1/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

therube

User avatar
 
Posts: 17539
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted September 1st, 2014, 7:38 am

Are you using the same Profile in each case?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

mike20021969
 
Posts: 96
Joined: April 20th, 2006, 10:07 am
Location: NW England

Post Posted September 1st, 2014, 7:40 am

LIMPET235 wrote:It may be a problem with the "stub" installer/updater.
Try D/L'ing the full version.
> https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/


I did use the full installer (and always do when updating).
I also installed to a new Program Files folder also (i.e. fresh install).

mike20021969
 
Posts: 96
Joined: April 20th, 2006, 10:07 am
Location: NW England

Post Posted September 1st, 2014, 7:43 am

therube wrote:Are you using the same Profile in each case?


Yes.

mike20021969
 
Posts: 96
Joined: April 20th, 2006, 10:07 am
Location: NW England

Post Posted September 1st, 2014, 7:45 am

LIMPET235 wrote:Try D/L'ing the full version.....When "they" decide to post version 32 there.
Still says version 31. ;)


32.0/ 01-Sep-2014 08:59

http://download.cdn.mozilla.net/pub/moz ... /releases/

therube

User avatar
 
Posts: 17539
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted September 1st, 2014, 8:12 am

Confirmed (in FF32).

(Not seeing anything in "Error Console", though not really sure what I'm looking at in there.)
Last edited by therube on September 1st, 2014, 8:20 am, edited 1 time in total.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

mike20021969
 
Posts: 96
Joined: April 20th, 2006, 10:07 am
Location: NW England

Post Posted September 1st, 2014, 8:20 am

therube wrote:Confirmed.


Thanks for confirming.

therube

User avatar
 
Posts: 17539
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted September 1st, 2014, 8:22 am

(I'd look further, but couldn't figure out how to save a password in FF?)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

therube

User avatar
 
Posts: 17539
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted September 1st, 2014, 8:28 am

Looks like if you were starting in Private Mode (which I happened to have enabled) the prompt to save passwords does not come up, I guess expectedly.

Once I disabled Private Mode, then saved a password in FF32, then opened FF31, that new password was not seen, but older ones (not seen in FF32) were.

And further to that, using FF32, saved a different un/pw for site that did already appear in FF31, & now each show separately, depending on whether I've loaded 32 or 31.
Last edited by therube on September 1st, 2014, 8:32 am, edited 1 time in total.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37481
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted September 1st, 2014, 8:32 am

Just a FWIW,
Why did you update via that site? I got a message saying...
Thanks for your interest in Firefox 32.0

We aren't quite finished qualifying Firefox 32.0 yet.
You should check out the latest Beta.

When we're all done with Firefox 32.0 it will show up on Firefox.com.


Couldn't wait for v32 to be released?

As I mentioned, the site I linked to still has v31, not v32.
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0-56.0.1/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

therube

User avatar
 
Posts: 17539
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted September 1st, 2014, 8:41 am

The same is seen in 32.0b9 so it is not an issue of 32 "Release" or not.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

mike20021969
 
Posts: 96
Joined: April 20th, 2006, 10:07 am
Location: NW England

Post Posted September 1st, 2014, 8:45 am

LIMPET235 wrote:Just a FWIW,
Why did you update via that site?


To be honest, I didn't - I used the FTP Mozilla Org site where 32.0 is available.
I got my wrists slapped last time I linked to the FTP site #-o , so I provided the CDN link instead where 32.0 was also showing (although I hadn't tested the link there and seen the regarding message).

I'll update again when Firefox.com has updated to 32.0.

I was going to mention that the General Tab isn't working either, but it's looking likely this 32.0 is broken in more than one place :lol:

Image

therube

User avatar
 
Posts: 17539
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted September 1st, 2014, 8:50 am

Looks to be Profile specific.
Looks like password data is different between 32 & 31.

Starting with a new Profile, entering a password in 31 is then seen in 32.
And then saving a password in 32 is also seen.
So 32 is seeing both 32 & 31.

But then if you revert back to 31, only the 31 passwords are seen, not 32's.

So there seems to be some general password breakage between FF 31 & 32, which one may or may not run into - when upgrading from 31 to 32, but will be seen if reverting from 32 to something earlier.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

therube

User avatar
 
Posts: 17539
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted September 1st, 2014, 8:56 am

> the General Tab isn't working either

That I can't confirm.

And again, whether you used 32 "release" from ftp or not is not an issue.
There is a general breakage.
And again not everyone may necessarily see it, but obviously are some circumstances where breakage occurs.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], wright76878 and 13 guests