MozillaZine

[Ext] Speed Dial 0.1 : 4-15-2007

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
Brummelchen
 
Posts: 2745
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted November 24th, 2014, 1:09 pm

eaten a clown, he?
waterfox has no nightly so no problem.

btw if you copied your places file it will be corrupted now - there have been changes in structure from v34 now. copying forward and back is fail.

thats why pro's always recommend a separate profile for testing purpose only - end users with low knowledge about should never use software in process of development.

btw too - palemoon and waterfox and some others are the worst versions ever made for x64.
smallest gap to original is pcxfirefox or lawliet build
http://sourceforge.net/projects/pcxfire ... e/Firefox/
http://sourceforge.net/projects/lawliet ... s/Release/

misterhatoola
 
Posts: 2
Joined: January 13th, 2015, 3:01 pm

Post Posted January 13th, 2015, 3:09 pm

Hi.
First of all, thanks for Speed Dial. Been using it for years. And it even made my parents bookmark-friendly.
Seems to be broken with 36b1 & b2 x64. Getting just a blank page, no address, instead of the thumbnails.
Is it just me?
And in addition, does Speed Dial work with e10s, aka electrolysis?
Thanks in advance,
Gil.
Last edited by misterhatoola on January 21st, 2015, 5:01 am, edited 1 time in total.

jerone

User avatar
 
Posts: 12
Joined: July 14th, 2007, 4:11 pm

Post Posted January 17th, 2015, 6:59 am

misterhatoola wrote:Hi.
First of all, thanks for Speed Dial. Been using it for years. And it even made my parents bookmark-friendly.
Seems to be broken with 36b1 x64. Getting just a blank page, no address, instead of the thumbnails.

Just came here to say the same; Firefox 36b1 ("Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:36.0) Gecko/20100101 Firefox/36.0")
http www jeroenvanwarmerdam nl

Brummelchen
 
Posts: 2745
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted January 24th, 2015, 9:13 am

get the latest version 0.9.6.17 here - works for 36b3
http://speeddial.uworks.net/

(showcase - same author - still need an update)

misterhatoola
 
Posts: 2
Joined: January 13th, 2015, 3:01 pm

Post Posted January 26th, 2015, 5:15 am

Brummelchen wrote:get the latest version 0.9.6.17 here - works for 36b3

Yay! Thanks, works like a charm!
Next thing is making it work with e10s...

Clefaria

User avatar
 
Posts: 89
Joined: April 25th, 2011, 3:14 pm

Post Posted February 1st, 2015, 7:29 pm

Is there a way to completely disable the keyboard shortcuts?

Brummelchen
 
Posts: 2745
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted February 3rd, 2015, 1:17 pm

seriously?

go options, chose the keyboard tab "controls" and select "Browser default action"

Che.Ng
New Member
 
Posts: 1
Joined: March 1st, 2015, 2:27 am

Post Posted March 1st, 2015, 3:07 am

hi
and so, the author of the project left to support it?

Brummelchen
 
Posts: 2745
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted March 1st, 2015, 5:26 am

whats your exact problem? functional up to firefox 38, single window mode (means: no e10s)

rasputin67
 
Posts: 3
Joined: February 5th, 2007, 4:55 pm

Post Posted June 11th, 2015, 3:18 pm

Is there a way to transfer settings for SD to a new profile, and now comes the tricky part, without refreshing all the icons after having restored ?
Tried so far the built-in export/import with and without copying SDThumbs folder also doing export/import of SD entries in prefs.js by using OBIE extension (+copying SDThumbs folder).
Refreshing 120+ site icons is a bit annoying and takes ages - given the fact that the thumbs already exist.
Guess there's somekinda trigger.

Thanks

zrx8
 
Posts: 1
Joined: April 21st, 2016, 5:24 am

Post Posted April 21st, 2016, 5:28 am

Hello,

I am using Speed Dial with FF37.0.2, but it seems that it only works when using the default profile. Is it a bug ?

Thanks

Alexander-1278
New Member
 
Posts: 1
Joined: April 5th, 2017, 1:37 pm

Post Posted April 5th, 2017, 1:38 pm

How can I increase spacing between thumbnails?

SorryForMyEN
 
Posts: 5
Joined: December 17th, 2012, 11:26 am

Post Posted May 31st, 2017, 5:45 am

Alexander-1278 wrote:How can I increase spacing between thumbnails?

Try

.thumbnail {margin: 10px 10px 10px 10px;}

SorryForMyEN
 
Posts: 5
Joined: December 17th, 2012, 11:26 am

Post Posted May 31st, 2017, 5:54 am

Please, can anyone tell if it is possible to get different visual styles in different dial groups on Speed-Dial? What is "Specify advanced style options (using CSS syntax)" option in "Aditional Style Options"? No CSS code seems to work there.

jerone

User avatar
 
Posts: 12
Joined: July 14th, 2007, 4:11 pm

Post Posted November 12th, 2017, 3:34 am

Will this extension be made compatible with Firefox Quantum (FF57+)?
http www jeroenvanwarmerdam nl

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest