MozillaZine

[Ext] Personal Titlebar

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
Ede_123
 
Posts: 44
Joined: March 6th, 2013, 7:47 pm

Post Posted October 24th, 2015, 7:12 pm

@Speedie6: Did you by any chance press F10? It's the short-cut to hide Personal TitleBar's menu items. Apart from that you obviously have to enable the menu bar from customization dialogue (or via right click).

Speedie6
 
Posts: 4
Joined: March 12th, 2011, 4:10 am

Post Posted October 27th, 2015, 4:32 pm

I guess I must have. My mistake. Thanks. However, it seems that, at least for my purposes, Personal Titlebar is no longer needed with Firefox. When I first started using it, it didn't seem that Firefox allowed just two rows above the address line. The choices seemed to be 3 rows or 1 row. I wanted 2 rows, one for the menus and minimize/maximize/close buttons, and one for tabs. I always installed Personal Titlebar and never realized that it seems that Firefox has changed and now I can get 2 rows without Personal Titlebar. So, I'm not sure what value it is for me, at least at this time.

But thanks for pointing out my error. If I change my mind and decide I want to use Personal Titlebar again, I will keep that in mind. Though I'm not sure why I would even want to be able to hide the menus. Seems like a useless option to me. Maybe you could have an option to disable that?

johnnyzero
 
Posts: 20
Joined: January 11th, 2006, 7:14 am

Post Posted March 6th, 2016, 7:15 am

This extension is great, and I've used it for several years.

One minor issue: on some systems, I find the text size to be a bit small. Is there any way that you could increase the text size by a point or two? Perhaps you could add an About:Config preference where the user can specify a point size (0=use theme default).

In any case, thanks for a nice extension.

Ede_123
 
Posts: 44
Joined: March 6th, 2013, 7:47 pm

Post Posted July 1st, 2016, 5:03 am

It seems that in a recent Firefox version (I'm using 47 now) some default behaviour changed affecting the "Titlebar Text" UI element:
It's no longer possible to move/maximize the window when clicking on the titlebar text.

Obviously this is an important feature of the tile bar, so I hope this functionality can be restored.

yuoo2k

User avatar
 
Posts: 721
Joined: November 1st, 2005, 9:03 am
Location: Taiwan

Post Posted July 1st, 2016, 10:02 pm

Ede_123 wrote:It seems that in a recent Firefox version (I'm using 47 now) some default behaviour changed affecting the "Titlebar Text" UI element:
It's no longer possible to move/maximize the window when clicking on the titlebar text.

Obviously this is an important feature of the tile bar, so I hope this functionality can be restored.

Hello, thanks for the bug report, please try the new version:
v2.0.20160701: https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... /versions/
+ Fixed: Drag/click [Titlebar Text] no longer to move/maximize the window on Firefox47+.
+ Added: "Press F10 to switch the Menu Bar display" tooltips in Customize Toolbar panel.

Ede_123
 
Posts: 44
Joined: March 6th, 2013, 7:47 pm

Post Posted July 2nd, 2016, 3:12 pm

Great, that was a quick one! (Just noticed the automatic add-on update - it's reviewed already)
Thanks.

sealkit
 
Posts: 3
Joined: October 24th, 2016, 1:08 am

Post Posted October 24th, 2016, 1:15 am

Hi, looks like the latest version refuse to install on Linux Arch with either FF 49.0.1 or 49.0.2 showing the add-on incompatibility with FF upon installation. Earlier versions are greyed out as incompatible. Is that the add-on works only on Windows?

yuoo2k

User avatar
 
Posts: 721
Joined: November 1st, 2005, 9:03 am
Location: Taiwan

Post Posted October 28th, 2016, 6:09 am

sealkit wrote:Hi, looks like the latest version refuse to install on Linux Arch with either FF 49.0.1 or 49.0.2 showing the add-on incompatibility with FF upon installation. Earlier versions are greyed out as incompatible. Is that the add-on works only on Windows?

YES, for Windows only.

Philtastic
 
Posts: 1
Joined: August 19th, 2017, 4:21 pm

Post Posted August 19th, 2017, 4:24 pm

Is there any way to change the color of the titlebar text?

I have tried using userChrome.css, but I'm not having any luck.

Thanks.

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: juozas and 0 guests