MozillaZine

Problem with registration

Talk about stuff specific to the site -- bugs, suggestions, and of course praise welcome.
drizzy343
Guest
 

Post Posted September 26th, 2016, 10:32 am

I did a foolish thing when I registered. I misspelled my email address. So when I get a response email it goes to la la land. Can you help me correct this

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37481
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted September 26th, 2016, 10:36 am

Hi,
Have you tried just creating a new Account......with the correct email addy?
What user name did you choose?
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0-56.0.1/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

drizzy343
Guest
 

Post Posted September 26th, 2016, 10:47 am

I don't honestly remember the botched email address. When i tried using my correct email address to register. The site said it was in use> I presume that was the equivalent to trying to re-registering.

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37481
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted September 26th, 2016, 10:51 am

&....What user name did you use?
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0-56.0.1/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

drizzy343N
Guest
 

Post Posted September 26th, 2016, 11:00 am

DO you my email address? I'm not a very sophisticated computer user?

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37481
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted September 26th, 2016, 11:05 am

Yes. That would help, provided, of course, that it's the correct one. :)
(Sorry. Couldn't resist.)
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0-56.0.1/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

drizzy343
Guest
 

Post Posted September 26th, 2016, 11:09 am

Last edited by LIMPET235 on September 26th, 2016, 11:12 am, edited 1 time in total.
Reason: Edited the email addy.

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37481
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted September 26th, 2016, 11:15 am

I've done a Forced Re-activation, so you will probably receive an email to verify.
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0-56.0.1/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

drizzy343
Guest
 

Post Posted September 26th, 2016, 11:37 am

Things seem to be getting worse. Latest word from sign in:

The username you entered is already in use, please select an alternative.
The entered e-mail address is already in use.

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37481
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted September 26th, 2016, 11:44 am

Try once more.
I've activated your Account.
I see that you now appear on the new members list.

For some reason, all the info about you activating & changing your user name has disappeared.
Weird goings on.
Most probably "George" our resident green Gremlin playing games again.
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0-56.0.1/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

drizzy343
Guest
 

Post Posted September 26th, 2016, 11:51 am

Not yet. The latest effort to log in, results in, Ta DA;

You have specified an incorrect username. Please check your username and try again. If you continue to have problems please request help in the Site Discussion forum where you can post without logging in.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 117377
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted September 26th, 2016, 12:17 pm

With which user name are you trying to log in?

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37481
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted September 26th, 2016, 12:44 pm

Dan,
Notice the difference in the emails?
> drzrudsky@
> drzrudky@
2 Accts, with the same email addy "@gmail" & the same IP's.
Different UN's.
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0-56.0.1/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

Donald Zrudsky
 
Posts: 3
Joined: September 26th, 2016, 10:14 am

Post Posted September 26th, 2016, 12:56 pm

There is a problem with what they mean by user name;
drizzy343 didn't work
my email address didn't work
My real name finally did work.

Now for my real problem. FireFox & Flash have some conflict issues. When I try to play Lumosity games it hangs up. It was suggested I use Google Chrome. When I installed GC and go back to using Firefox, one of my tabs (The quick picks for my favorite websites) one of these tabs is corrupted. Instead of the site i get the following: "file:///C:/Users/DONZRU~1/AppData/Local/Temp/livegold.htmlf." I'm having a hard time restoring a valid website. I put the correct website name in the browser window and it reverts to the above garbage window when I click on it. Other tabs work properly. Any advise?

Donald Zrudsky
 
Posts: 3
Joined: September 26th, 2016, 10:14 am

Post Posted September 26th, 2016, 12:58 pm

Oh S**t. Thank you!

Return to MozillaZine Site Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest