MozillaZine

CLIENTBUG

User Help for Mozilla Thunderbird
jpgt
 
Posts: 5
Joined: October 28th, 2016, 3:28 pm

Post Posted October 6th, 2017, 6:51 am

All of a sudden I have the CLIENTBUG popup and I can not get my emails from Thunderbird. I tried changing the settings on Yahoo mail like some posts have suggested and no luck. I have Allow apps that use less secure sign in ON and Two-step verification OFF. Any other ideas? When things like this happen it is always something simple, just need to know what to do---thank you

smsmith
Moderator

User avatar
 
Posts: 19442
Joined: December 7th, 2004, 8:51 pm
Location: Indiana

Post Posted October 6th, 2017, 9:59 am

According to this support thread, you need to remove the "@yahoo.com" portion of your username in the server settings for that account.

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1176610
Give a man a fish, and he eats for a day. Teach a man to fish, and he eats for a lifetime.
I like poetry, long walks on the beach and poking dead things with a stick.
Please do not PM me for personal support. Keep posts here in the Forums instead and we all learn.

tanstaafl
Moderator

User avatar
 
Posts: 43364
Joined: July 30th, 2003, 5:06 pm

Post Posted October 6th, 2017, 11:03 am

I updated http://kb.mozillazine.org/Yahoo to add a section about that error message.

jpgt
 
Posts: 5
Joined: October 28th, 2016, 3:28 pm

Post Posted October 6th, 2017, 12:41 pm

I read the info another time and checked my user name. It did not have the yahoo.com so I added yahoo.com and now it works--go figure---

Return to Thunderbird Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests