MozillaZine

Webextension button doorhanger menus are broken

Discussion of bugs in Mozilla Firefox
avada
 
Posts: 1736
Joined: February 10th, 2008, 6:30 am
Location: Hungary

Post Posted November 10th, 2017, 3:22 am

Hi!

Only the arrow appears of the doorhanger menu. I don't know if it was always like this on FF56 stable, since I don't use many WE extensions. But this bug brakes many extensions. Does anyone know what's going on?

I tested with a brand new profile, here's a screencap:
Image

avada
 
Posts: 1736
Joined: February 10th, 2008, 6:30 am
Location: Hungary

Post Posted November 10th, 2017, 3:42 am

This is messed up... If I load the same profile in Lawlietfox (custom build) it starts working. Yet, it's also broken on my main profile which I use with Lawlietfox...
Last edited by DanRaisch on November 10th, 2017, 7:52 pm, edited 1 time in total.
Reason: Minor edit for language.

gorhill
 
Posts: 146
Joined: February 10th, 2015, 8:00 am

Post Posted November 10th, 2017, 11:16 am

My first thought seeing this would be that the extensions' HTML/CSS/JS files are not found by the browser, hence the popup panel is not being filled.

avada
 
Posts: 1736
Joined: February 10th, 2008, 6:30 am
Location: Hungary

Post Posted November 10th, 2017, 12:21 pm

gorhill wrote:My first thought seeing this would be that the extensions' HTML/CSS/JS files are not found by the browser, hence the popup panel is not being filled.

Thanks for the tip. Meanwhile I filed a bug, where it was implied that extensions.webextensions.remote might be of relevance.
Though it helped when I enabled it on the profile I originally tested with, it didn't for my main profile, where it remained broken.

gorhill
 
Posts: 146
Joined: February 10th, 2015, 8:00 am

Post Posted November 11th, 2017, 7:39 am

avada wrote:it didn't for my main profile, where it remained broken.

Maybe try a diff of `about:support`s "Copy text to clipboard" of both profiles -- maybe something will stand out.

avada
 
Posts: 1736
Joined: February 10th, 2008, 6:30 am
Location: Hungary

Post Posted November 12th, 2017, 5:04 am

gorhill wrote:
avada wrote:it didn't for my main profile, where it remained broken.

Maybe try a diff of `about:support`s "Copy text to clipboard" of both profiles -- maybe something will stand out.

Not likely. My main one is heavily customized.

morat
 
Posts: 2442
Joined: February 3rd, 2009, 6:29 pm

Post Posted November 12th, 2017, 5:28 am

Are you using the mozilla.cfg file with the test profile?

Bug with unsigned extension hack in Fx 56
viewtopic.php?f=7&t=3034819
viewtopic.php?p=14755845#p14755845

avada
 
Posts: 1736
Joined: February 10th, 2008, 6:30 am
Location: Hungary

Post Posted November 12th, 2017, 10:37 am

Okay, it seems I figured it out. apz.allow_zooming;true breaks the menus. Can anyone confirm?

morat wrote:Are you using the mozilla.cfg file with the test profile?

Bug with unsigned extension hack in Fx 56
viewtopic.php?f=7&t=3034819
viewtopic.php?p=14755845#p14755845

I had it there but it doesn't seem to be relevant. I tried it now with using it and without. Doesn't make a difference.
(Also I had no trouble installing the extensions.)

Return to Firefox Bugs


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests