MozillaZine

(Resolved) Meet the press problem

User Help for Mozilla Firefox
kevs1
 
Posts: 27
Joined: November 19th, 2017, 8:34 am

Post Posted January 1st, 2018, 5:13 pm

This show says there is some add on preventing advertising. I entered safe mode and the show worked fine.

But I now only have 3 add ons and tested all 3, disabled them and that did not help so I'm stumped.
Last edited by DanRaisch on January 4th, 2018, 4:40 pm, edited 1 time in total.
Reason: "Resolved" added to subject per OP's most recent post.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 119899
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted January 1st, 2018, 5:39 pm

What 3 extensions do you have installed?

kevs1
 
Posts: 27
Joined: November 19th, 2017, 8:34 am

Post Posted January 1st, 2018, 6:33 pm

alexa.com toolbar
bookmacster sync
clear cache

dfoulkes

User avatar
 
Posts: 22287
Joined: June 28th, 2008, 10:31 pm
Location: Mesquite, Nevada

Post Posted January 2nd, 2018, 8:49 am

Meet the press problem

How about posting a link to the problem show...

Also, you might want to change the title of your post to include MAC just in case it's a mac issue of some sort.
As you can see she's (The CAT) always alert and on the prowl for Meoware !!

kevs
 
Posts: 865
Joined: March 25th, 2007, 2:01 pm

Post Posted January 2nd, 2018, 11:12 am

> http://i65.tinypic.com/103wrx0.png

D ok on desktop, but problem is now just laptop
Last edited by LIMPET235 on January 2nd, 2018, 11:17 am, edited 1 time in total.
Reason: Image tags removed to restore the forum layout.
MAC USER

therube

User avatar
 
Posts: 18902
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted January 3rd, 2018, 12:10 pm

Maybe its a cookie issue?
Blocking 3rd party cookies?

As a test, create a new, clean Profile & verify that that works.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

kevs1
 
Posts: 27
Joined: November 19th, 2017, 8:34 am

Post Posted January 3rd, 2018, 1:00 pm

Lost me there, I don't need test with new profile do I? It works in safe mode as I said..?

therube

User avatar
 
Posts: 18902
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted January 3rd, 2018, 1:26 pm

Then try in a private window.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

kevs1
 
Posts: 27
Joined: November 19th, 2017, 8:34 am

Post Posted January 3rd, 2018, 2:09 pm

Thanks Rube, private window did not work.

dfoulkes

User avatar
 
Posts: 22287
Joined: June 28th, 2008, 10:31 pm
Location: Mesquite, Nevada

Post Posted January 3rd, 2018, 7:36 pm

>What safe-mode does ..... Safe Mode temporarily affects the following:
* All extensions are disabled. --- * The userChrome.css and userContent.css files are ignored.
* The default theme is used, without a persona. --- * The default toolbar layout is used.
* The Just-in-time (JIT) JavaScript compiler is disabled. --- * Hardware acceleration is disabled.

-- Safe Mode has no effect on the following --
* The status of plugins is not affected.
* Custom preferences are not affected.
As you can see she's (The CAT) always alert and on the prowl for Meoware !!

kevs1
 
Posts: 27
Joined: November 19th, 2017, 8:34 am

Post Posted January 3rd, 2018, 8:11 pm

Thanks D, lot over my head, but stumped:
FF should be same on both computers. Meet Press ok desktop, but not laptop.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 119899
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted January 4th, 2018, 6:54 am

Posting a screenshot of the problem is not what we asked for. It would help if you posted the URL to the specific site/page where you are seeing the problem you are here about. That way we can see what happens when we visit the same web location.

FF should be same on both computers. Meet Press ok desktop, but not laptop.

Not necessarily so. Firefox (the program) is half of the equation. The other half is the data in the profile and that changes from machine to machine as the user installs extensions, updates extensions, removes extensions, changes configuration settings, and maintains plug-ins (think Flash player or other video helpers). If the profiles on the desktop and laptop have differences it could account for things working on the desktop and not on the laptop.

You could try creating a new profile on the laptop and then copying over all of the files from the desktop profile to that new profile the laptop to see if that resolves things for you. http://kb.mozillazine.org/Transferring_ ... _-_Firefox

Actually, it might actually be more appropriate to say that Firefox and the profile together are a bit more than half of the equation. Let's not forget that a laptop will have different video hardware, different video drivers, and possibly different operating systems or different update levels of the OS and together that's the other half.

kevs1
 
Posts: 27
Joined: November 19th, 2017, 8:34 am

Post Posted January 4th, 2018, 9:39 am

Thanks Dan, hairy stuff, lot of work, so let's start with this link and see if it helps at all:

https://www.nbc.com/meet-the-press/vide ... 17/3639285

Show comes up fine on desktop, but on laptop, I get message you see on screenshot. thanks.

RobertJ
Moderator

User avatar
 
Posts: 10595
Joined: October 15th, 2003, 7:40 pm
Location: Chicago IL/Oconomowoc WI

Post Posted January 4th, 2018, 3:16 pm

.
It would not work in my "normal" profile but did in my "blank" test profile on Mac.

I looked through the preferences and found

Privacy & Protection > Tracking Protection > Always

for my normal profile where it would not work.

In the other blank test profile

Privacy & Protection > Tracking Protection > Never

where it worked. That could cause certain ad(s) to be blocked.

.
FF 61.0.2 - FF 62b16 - FF 63a - TB 52.9.1 - Mac OSX 10.13.6
Computers I've used: IBM 7094/UNIVAC 1108/IBM 360/DEC PDP11/DEC VAX-11 780/DEC VAXstation 8000/Sun SPARCstation 2/Mac from 1984 to 2018

kevs1
 
Posts: 27
Joined: November 19th, 2017, 8:34 am

Post Posted January 4th, 2018, 3:49 pm

Thanks Rob, great!
Yes, on desktop it was on 'only private windows"
On latptop it was on "always", have no idea why..
Solved, thanks! Thanks to all here helping!

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests