MozillaZine

[Ext] DblClicker & KillSpinners & FlashStopper & Add-on Tbb

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
jbclem
 
Posts: 27
Joined: April 7th, 2005, 2:34 pm

Post Posted January 9th, 2018, 8:17 pm

Is this the place for support with Killspinners? I have it working with Firefox but not with Palemoon. It's installed in Palemoon, and I have the timeout set the same as in Firefox, but it's not stopping a website loading and not showing the Allow dialogue either. Should it work with Palemoon, and how can I troubleshoot this?

Firefox v51
Palemoon (Atom/WinXP) 26.5
KillSpinners 1.3.2

yochaim
 
Posts: 499
Joined: September 14th, 2009, 9:23 am

Post Posted January 9th, 2018, 9:20 pm

hi jbclem,

yes...
wfm on last pm (27.6.2) but i can't check it on 26.5.
try installing one of the previous versions (you can get it from here https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... /versions/), i'm guessing 1.3.1 should work for you...

jbclem
 
Posts: 27
Joined: April 7th, 2005, 2:34 pm

Post Posted January 9th, 2018, 10:08 pm

You were right, v1.3.1 is now working like it should. Thanks for a really useful addon. I use it to keep multiple tabs/websites from loading completely with a 10 sec timeout, and this makes the browser usable at least a minute sooner.

Stiggy Zardust
 
Posts: 2
Joined: January 26th, 2018, 6:16 am

Post Posted January 26th, 2018, 7:05 am

Hi.

Long time user, first time caller here.

I have an issue with videos on a certain newssite I frequent. Here's an example: http://wyborcza.pl/AkcjeSpecjalne/10,15 ... .html#HPw6

AutoplayStopper only pauses the autoplay, but not the buffering, and instead of nice-looking thumbnails all I see are these ugly black rectangles. I realize this is minor stuff, but they put a LOT of these videos into the body of articles and it is highly irritating.

I used to be able to block these properly with FlashStopper, using its pro-active blocking, but I seem to remember it was also possible while testing foxified AutoplayStopper on pre-57 Firefox (I might be wrong on that, though).

yochaim
 
Posts: 499
Joined: September 14th, 2009, 9:23 am

Post Posted January 26th, 2018, 10:08 am

hi Stiggy,

this is the gazeta.pl player.
the video is stopped and the controls are left in the correct state (also starts...).
it doesn't buffer for me fx|chrome (it only gets to the speaker icon) and it should be the same for you.
proactive-blocking is effective on this but there is no way to achieve it in chrome extension api.
since there is no poster what you see is the video first frame which is black in this case (but see http://www.sport.pl/inne/7,64998,229470 ... -4000.html)
so sadly not much help...

Stiggy Zardust
 
Posts: 2
Joined: January 26th, 2018, 6:16 am

Post Posted January 26th, 2018, 10:43 am

Huh, chrome limitations, that's what I was afraid of. It only buffers the video a tiny, tiny bit, and since I'm not on a metered connection it doesn't really matter.

Thanks anyway, and keep up the good work!

xdelicacyx
 
Posts: 21
Joined: April 16th, 2015, 3:15 am

Post Posted June 21st, 2018, 9:40 pm

ff 44.0.2
fb 1.4.5

xhamster:

each time i click on play, a video appears as a file to download instead of streaming..

Brummelchen
 
Posts: 3658
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted June 22nd, 2018, 10:30 am

thats a matter of your used firefox version, not xhamster or anything else.

sirald66
 
Posts: 6
Joined: December 21st, 2013, 1:35 am

Post Posted June 27th, 2018, 1:37 pm

WIN 7 HP SP1
CHROME 67.0.3396.87
AUTOPLAY STOPPER 1.2.5
https://abcnews.go.com/US/year-boy-tortured-held-water-home-invasion-texas/story?id=56176430

Page plays about first 5 seconds of audio in a loop. Appears full buffer loads.

yochaim
 
Posts: 499
Joined: September 14th, 2009, 9:23 am

Post Posted June 28th, 2018, 5:52 am

can't reproduce the issue (tried w/wo adblocker)
even without aps i don't get any sound (think chrome allows only muted video autoplay)
buffering is prevented for media with 'normal' source but many sites use MediaSources which is not stoppable (source starts with blob:)

Brummelchen
 
Posts: 3658
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted June 28th, 2018, 6:15 am

CHROME 67.0.3396.87
AUTOPLAY STOPPER 1.2.5
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/67.0.3396.87 Safari/537.36

sure you met the right forum here?
but - chromium shows video smoother than firefox (only very litte stuttering). line is fast enough. need to check on my other machine.

#
windows 10, faster machine - nothing.

sirald66
 
Posts: 6
Joined: December 21st, 2013, 1:35 am

Post Posted June 28th, 2018, 10:22 am

Yes. Disabling AdBlock Plus and HTTPS Everywhere allowed Autoplay Stopper to work.

It appears without AS, multiple stories down the page loop a video blob (animated GIF?); sort of like a mouse-over, it's a scroll-over.

yochaim
 
Posts: 499
Joined: September 14th, 2009, 9:23 am

Post Posted June 28th, 2018, 2:26 pm

it's looped video. if you've got aps working right clicking on them & using the aps play menuitem will start the loop...
still i don't think you should get sound for autoplaying video unless you changed some settings (or maybe its the Media Engagement Index that lets this site autoplay for you)...

z00
 
Posts: 18
Joined: December 3rd, 2012, 4:06 am

Post Posted July 22nd, 2018, 1:17 pm

I use Add-on Toolbarbutton to add a button for FlashStopper to Pale Moon (latest version), and it works great. However, whenever I restart Pale Moon, the button disappears. I have to disable Add-on Toolbarbutton, re-enable it, import the button again, and then edit it to set it up properly. Is there any way I can avoid this and have the button persist across Pale Moon sessions? I have "flashstopper-panel" in both the button menu and the button context.

yochaim
 
Posts: 499
Joined: September 14th, 2009, 9:23 am

Post Posted July 22nd, 2018, 1:54 pm

i think the problem is with addontbb last version...
try using v1.1.3 (from here https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... /versions/)
be sure to disable updates for the addon.

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests