MozillaZine

Webpages not displaying all of the content

User Help for Mozilla Firefox
ZanePhalen
 
Posts: 13
Joined: January 29th, 2015, 12:24 pm

Post Posted March 7th, 2018, 9:27 am

Lately Firefox is not displaying some of the content on some webpages while Internet Explorer displays the content as it should. My local weather website (http://www.wsfa.com/weather) is the main concern. The website loads but fails to display content such as the Hourly, 3 Day, 10 Day, and Weekend forecasts/predictions. There is just a big, blank area where that information should be located in the webpage. I'm not sure when this problem began but it seems like it started with the upgrade to Firefox 57. I've tried accessing the webpage both with and without addons but it doesn't display the information in either mode.

The ESPN website is another that will not display properly but I've noticed it might be just some difference in how each browser handles the coding. I can get most of the same information as I do when I use Internet Explorer, i.e. scores of NCAA men's and women's basketball, NBA, golf, etc., but it requires some extra clicks with Firefox and at first it was not apparent to click certain options on those webpages using Firefox where it was apparent with Internet Explorer.

So if anyone has any information/solution I will appreciate your help.

TIA

JES

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 119628
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted March 7th, 2018, 9:45 am

Have you tried starting Firefox in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode
If no improvement using Safe Mode, do you have the same problem if you create a new profile and test it with no extensions or non-default themes installed?
http://kb.mozillazine.org/Profile_Manager
and
http://kb.mozillazine.org/Creating_a_ne ... on_Windows

Also see http://kb.mozillazine.org/Standard_diagnostic_-_Firefox

ZanePhalen
 
Posts: 13
Joined: January 29th, 2015, 12:24 pm

Post Posted March 7th, 2018, 11:16 am

DanRaisch wrote:Have you tried starting Firefox in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode
If no improvement using Safe Mode, do you have the same problem if you create a new profile and test it with no extensions or non-default themes installed?
http://kb.mozillazine.org/Profile_Manager
and
http://kb.mozillazine.org/Creating_a_ne ... on_Windows

Also see http://kb.mozillazine.org/Standard_diagnostic_-_Firefox



I tried the Safe Mode but it still didn't display the information. I then created a new profile and everything displayed properly, as it had in the past, and as it does when using Internet Explorer.

Now it is just a matter of importing my bookmarks to the new profile and I should be able to resume browsing with no problems. Of course there are the few addons that I use and I hope those don't cause any problems with the new profile when and if I go back to using them.

Thanks for your assistance.

JES

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 119628
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted March 7th, 2018, 12:10 pm

You’re welcome.

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 16 guests