MozillaZine

MacOS Catalina TB no Bold Font in New Messages

User Help for Mozilla Thunderbird
forrie
 
Posts: 301
Joined: February 12th, 2004, 11:19 am

Post Posted October 8th, 2019, 1:40 pm

I'm running Thunderbird 60.9. After updating to MacOS Catalina, new messages are not displayed in boldface -- though, the fonts selected do provide bold.

Anyone else having this issue?

noope
 
Posts: 2
Joined: October 9th, 2019, 5:34 am

Post Posted October 9th, 2019, 5:37 am

Have the same problem. Messages are marked as unread (blue point) but not bold anymore.

Marco

noope
 
Posts: 2
Joined: October 9th, 2019, 5:34 am

Post Posted October 9th, 2019, 6:06 am


forrie
 
Posts: 301
Joined: February 12th, 2004, 11:19 am

Post Posted October 9th, 2019, 8:38 am

Ah, so it won't be fixed. Unfortunately, I'll have to deal with it as TB 68 broke a simple extension that I need to use. Alas...

Fedevado26
New Member
 
Posts: 1
Joined: October 9th, 2019, 2:47 pm

Post Posted October 9th, 2019, 2:57 pm

Please delete Add-ons Theme Font & Size Changer and reinstall.
It worked for me!

forrie
 
Posts: 301
Joined: February 12th, 2004, 11:19 am

Post Posted October 10th, 2019, 10:03 am

In my case, I do not have that addon. I only have two simple addons: Lightning (for Google Calendar) and Habul (for reporting spam to Spamcop).

Jeffrey_Schaefer
 
Posts: 1
Joined: October 13th, 2019, 1:11 pm

Post Posted October 13th, 2019, 1:19 pm

Hi All,
I installed the add-on 'Theme Font & Size Changer for Thunderbird' (fixed version) and the problem of non bold font for new / unread messages resolved. If I disable this add-on the problem returns.
Regards,
Jeff Schaefer
Calgary
Last edited by Jeffrey_Schaefer on October 15th, 2019, 11:25 am, edited 3 times in total.

forrie
 
Posts: 301
Joined: February 12th, 2004, 11:19 am

Post Posted October 13th, 2019, 10:08 pm

Thank you, Jeffrey! That fixed the problem for me, too.

boberonicus
 
Posts: 13
Joined: September 16th, 2009, 10:24 pm

Post Posted October 19th, 2019, 1:50 pm

I've been having this problem too, but the add-on didn't work for me. Apparently, this bug has been fixed in 68.1.2, which is not yet available within TB but can be downloaded here:
https://www.thunderbird.net/en-US/thunderbird/all/

I learned about this fix from this thread and it worked for me:
https://support.mozilla.org/bm/questions/1270339

forrie
 
Posts: 301
Joined: February 12th, 2004, 11:19 am

Post Posted October 19th, 2019, 2:14 pm

Thank you, 68.1.2 fixed the problem for me... but unfortunately, it again broke an addon that I depend upon, so back I go 60.9.0 :cry:

markus__
 
Posts: 93
Joined: February 25th, 2005, 12:31 am

Post Posted December 1st, 2019, 11:14 am

I also have this version problem.

In 68, the font/bold works in Catalina.

But the "sieve" add on doesn't work anymore.

I'm in the lucky position of having another Windows machine where I can still run the older Thunderbird for sieve support but don't have these font issues.

Nevertheless ... not a good sign.

Return to Thunderbird Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests