MozillaZine


FF 90.0.2 tabs

User Help for Mozilla Firefox
EdP
 
Posts: 50
Joined: June 8th, 2004, 5:40 am

Post Posted July 22nd, 2021, 10:16 am

Tabs are now at the bottom - how do I get them to the top (under the menu bar)?
The only tab that's shown is the currently active tab - can't I have access to more than one tab at a time?

Thanks
EdP
===========

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 39664
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted July 22nd, 2021, 10:35 am

Hi,
There are quite a few threads on the topic...that may help...
eg; > viewtopic.php?f=38&t=3077109&p=14898647&hilit=tabs+under+menu+bar#p14898647
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/IntelĀ® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-62.0-79.0-93.0/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.12.
W.M.Y.C.
(Always choose the "Custom" Install.)

jscher2000

User avatar
 
Posts: 11467
Joined: December 19th, 2004, 12:26 am
Location: Silicon Valley, CA USA

Post Posted July 22nd, 2021, 11:18 am

If you mean that all your tabs are stacking up at the very bottom of the browser (on the content area), this can be caused by old userChrome.css code to move tabs below the other toolbars that needs fixed for Firefox 89+.

EdP
 
Posts: 50
Joined: June 8th, 2004, 5:40 am

Post Posted July 22nd, 2021, 1:48 pm

impet ...
Thanks for the link.

That link and its offshoot links provide a great deal of discussion regarding tabs & css files. I found two posts with css coding that might address my problem ... assuming they work properly. One even restores the control panel at the bottom of the screen (https://tinyurl.com/2v48pnpk). I won't use it until more knowledgeable users try it first.

jscher ...
If they're stacked, they're all stacked behind one another because I see only one tab and that's for the currently open window. I do have a user Chrome.css that I copied into the profile in January 2020 that deals with tabs. That's probably what you're talking about.

I disabled (renamed) it and my tabs reappeared at the top of the window (go figure), but between my menu bar and address bar. I prefer it be below the address bar, but I can live with that for now.

Thanks to both of you for responding so quickly to my request.
EdP

==================

dickvl

User avatar
 
Posts: 53551
Joined: July 18th, 2005, 3:25 am

Post Posted July 22nd, 2021, 3:53 pm

See my replies in this thread:
viewtopic.php?f=38&t=3077109

EdP
 
Posts: 50
Joined: June 8th, 2004, 5:40 am

Post Posted July 23rd, 2021, 7:26 am

Thanks, dickvl ... it works.

EdP

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests