MozillaZine

Post extensions that work with Deer Park/Firefox 1.5 HERE

Discussion about official Mozilla Firefox builds
a;skdjfajf;ak

User avatar
 
Posts: 17002
Joined: July 10th, 2004, 8:44 am

Post Posted May 23rd, 2005, 11:43 am

Littlemutt wrote:ForecastFox 0.7.5 DOES NOT work in nightly's - still missing a return from a check - cannot remember
exactly, drop boxes are all narrow and unaccessable...and does not display info.

I did remove the the hacked version 1st, and installed 0.7.5 into a profile that has remained unchanged for about last 30 days.

Will try re-installing the hacked version - and intalling 0.7.5 over the top..thought I suspect the result will be same - broken.

(Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050523 Firefox/1.0+ ID:2005052308

UPDATE: Still broken installing over top of 0.7.1.1 - Will report it to the Forecastfox dev folks..
Also: Once the Install is complete and before the 'Restart to use' .. the Options button is NOT dimmed as it should be - clicking will lock up the EM.


UPDATE 2: From the ForecastFox message board:

Littlemutt, this release isn't designed to work on trunk builds. Its for Firefox .10 - 1.0, Mozilla 1.0 - 1.7.8, and netscape 8.0 - 8.0.1. We are planning on branching sometime in the not to distant future and making a nightly trunk build available.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

Robert S.

User avatar
 
Posts: 4399
Joined: April 24th, 2004, 3:04 am
Location: Bay Area, CA

Post Posted May 23rd, 2005, 11:48 am

Littlemutt wrote:UPDATE: Still broken installing over top of 0.7.1.1 - Will report it to the Forecastfox dev folks..
Also: Once the Install is complete and before the 'Restart to use' .. the Options button is NOT dimmed as it should be - clicking will lock up the EM.

The options button issue is another aspect of #284515[Toolkit]-Viewing the options of an extension that has just been enabled makes extension manager unusable. [Win] which has a patch that will go in soon after the 1.1a release

Ria

User avatar
 
Posts: 3550
Joined: March 21st, 2004, 3:25 am
Location: Netherlands

Post Posted May 23rd, 2005, 11:59 am

I installed the new Forecastfox in 1.0.4 and it also appeared in 1.0+.
The previous icons are more my style :)

Tene

User avatar
 
Posts: 129
Joined: June 11th, 2004, 10:02 am
Location: United Kingdom

Post Posted May 23rd, 2005, 12:00 pm

Stop-or-Reload v0.1 works fine with the latest Pacifica build

a;skdjfajf;ak

User avatar
 
Posts: 17002
Joined: July 10th, 2004, 8:44 am

Post Posted May 23rd, 2005, 3:37 pm

Test Profile, getting errors is JSC:
Error: [Exception... "'Out' argument must be an object arg 1 [nsIExtensionManager.getItemList]" nsresult: "0x80570002 (NS_ERROR_XPC_NEED_OUT_OBJECT)" location: "JS frame :: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Application%20Data/Mozilla/Firefox/Profiles/t0k797zv.Test/extensions/%7B0538E3E3-7E9B-4d49-8831-A227C80A7AD3%7D/components/ffProfiles.js :: anonymous :: line 751" data: no]
Source File: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Application%20Data/Mozilla/Firefox/Profiles/t0k797zv.Test/extensions/%7B0538E3E3-7E9B-4d49-8831-A227C80A7AD3%7D/components/ffProfiles.js
Line: 751

I suspect whatever is wrong here would make it work, but I have no idea...

Anyone ??

BenneJezzerette

User avatar
 
Posts: 1482
Joined: November 1st, 2004, 1:47 am
Location: Ghost in the Machine

Post Posted May 23rd, 2005, 10:39 pm

Littlemutt wrote:Test Profile, getting errors is JSC:
Error: [Exception... "'Out' argument must be an object arg 1 [nsIExtensionManager.getItemList]" nsresult: "0x80570002 (NS_ERROR_XPC_NEED_OUT_OBJECT)" location: "JS frame :: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Application%20Data/Mozilla/Firefox/Profiles/t0k797zv.Test/extensions/%7B0538E3E3-7E9B-4d49-8831-A227C80A7AD3%7D/components/ffProfiles.js :: anonymous :: line 751" data: no]
Source File: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Application%20Data/Mozilla/Firefox/Profiles/t0k797zv.Test/extensions/%7B0538E3E3-7E9B-4d49-8831-A227C80A7AD3%7D/components/ffProfiles.js
Line: 751

I suspect whatever is wrong here would make it work, but I have no idea...

Anyone ??


Sounds like a corrupted js file
Vista Home Premium 64 AMD 9950 Quad Core + 8GB DDR2 1066 1x500GB 1X750GB Partitioned 1X1TB MSI GTX260 896
Firefox Safe Browsing - Pocomail Safe E-Mail from Script Kitties
True Internet Surfing + E-Mail not Junk

dgrimm1
 
Posts: 632
Joined: December 7th, 2004, 3:55 pm
Location: Kansas USA

Post Posted May 25th, 2005, 9:06 am

Made a few changes to the page to reflect the moving of focus from "nightly builds" to extensions that work with the Deer Park Alpha release. I am hopeful that these hacked extensions will work through 1.1 Final.

Also, thanks to "sharebird" several extensions have been updated to the newer versions:

BBCode 0.4.1
Flashgot 0.5.9.4
And the very popular Adblock plus Icon 0.5.6

<a href="http://www.projects1.com/firefox/exthacks/FFnightlyextensions.html"> Extensions hacked for nightly builds page</a>

arknu
 
Posts: 68
Joined: January 3rd, 2005, 10:16 am

Post Posted May 25th, 2005, 9:52 am

With this build (Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050524 Firefox/1.0+ ID:2005052405) Web Developer is working again. Somehow a problem in Firefox must have affected it.

sea bass

User avatar
 
Posts: 19
Joined: November 16th, 2004, 2:41 pm

Post Posted May 25th, 2005, 12:35 pm

Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050524 Firefox/1.0+

So far so good with:
Web Developer 0.9.3
Adblock+ Icon 0.5.6
Tab Killer 1.0.2004012901
Firesomething 1.6.0
BugMeNot 0.6.2
Allow Right-Click 0.1.1
Disable Targets for Downloads 0.9
Google Images Re-Linker 0.1.2
JavaScript Options 1.0
Nightcap 0.1
Popup ALT Attribute 1.3.2005042001
Popups Must Die! 1.0
RIP 1.0.3
SuperScroll 1.5.2
URIId 0.0.8
CuteMenus 0.4

Ironically, ListZilla is broken in this build (Save As dialog appears, but file does not save)

There are a few redraw bugs with Nightcap and Web Developer (when resizing windows). Otherwise all clear.

rtilson
 
Posts: 170
Joined: May 29th, 2004, 12:11 pm
Location: Yellow Springs, OH

Post Posted May 25th, 2005, 1:06 pm

Go to http://www.editorandpublisher.com/eandp ... 1000928831

click on RSS/XML link.
Click twice (!) on "Close" link.
FF crashes.

This is with "Allow resized popups open in new window" selected. Works with 20050521, but no trunk release since. Disable TabMix or use some other JS selection and the crash doesn't happen.

TabMix (Trunk Version 20050506) 0.2.1
Sometimes I go off into my own little world. But that's ok, they know me there.

Ria

User avatar
 
Posts: 3550
Joined: March 21st, 2004, 3:25 am
Location: Netherlands

Post Posted May 25th, 2005, 1:37 pm

rtilson - probably 281035 or related.

CatThief

User avatar
 
Posts: 1854
Joined: January 19th, 2004, 12:19 am
Location: Northeast USA

Post Posted May 26th, 2005, 12:42 am

kchikin wrote:If I open Sage I see my RSS links. However, refreshing fails. Adding appears to work as does search. Clicking on each feed does absolutely nothing. If I right-click each item and choose open, Firefox opens it in it's native XML/HTML format.

Same here. :(
Ria wrote:I saw this before, with each version after installing, but when if opened and closed Sage a few times, it started to work normally.

This doesn't seem to work for me. :( :( I even tried a new profile with brand new feed links and nothing else added (no extensions or themes) but still no luck.
Still passionate for Mozilla themes and extensions, just not actively developing them for public release anymore.

Dorsan
 
Posts: 109
Joined: July 30th, 2003, 6:10 am

Post Posted May 26th, 2005, 1:33 am

Alll-in-one gestures
Tweak Network
Openbook
JS Options

All working
Firefox 3.6;Thunderbird 3.0; running on Ubuntu 9, Win7, OS X 10.6

Ria

User avatar
 
Posts: 3550
Joined: March 21st, 2004, 3:25 am
Location: Netherlands

Post Posted May 26th, 2005, 1:46 am

CatThief wrote:
kchikin wrote:If I open Sage I see my RSS links. However, refreshing fails. Adding appears to work as does search. Clicking on each feed does absolutely nothing. If I right-click each item and choose open, Firefox opens it in it's native XML/HTML format.

Same here. :(
Ria wrote:I saw this before, with each version after installing, but when if opened and closed Sage a few times, it started to work normally.

This doesn't seem to work for me. :( :( I even tried a new profile with brand new feed links and nothing else added (no extensions or themes) but still no luck.

If you think that the previous Sage version worked for you, you can hack that version for trunk. Only the "Mark all as read" function will not work.
Download and install 7-zip. Then open up each and every file with the extension .js in Sage.xpi. Search for:

NC_NS
WEB_NS
RDF_NS
XUL_NS
NC_NS_CMD

and replace them by:

gNC_NS
gWEB_NS
gRDF_NS
gXUL_NS
gNC_NS_CMD

cf

User avatar
 
Posts: 8
Joined: April 21st, 2005, 9:29 am
Location: Hell

Post Posted May 26th, 2005, 5:50 am

Or you could just get the prehacked version mirrored on the page in the first post. I've corrected both issues in that xpi.

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests