MozillaZine

Tab Mix PLUS 0.2.4 available [08/22/05]

Talk about add-ons and extension development.
CPU

User avatar
 
Posts: 624
Joined: August 13th, 2004, 4:22 pm
Location: Houston, Texas

Post Posted August 26th, 2005, 2:43 pm

or u can download this test fix
http://tmp.gary.elixant.com/beta/tabmix.xpi

this should hopefully fix it

i found out that i wont get to work on the problems with tabmix this week but this is one of the most important ones, please test if it works
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051114 Firefox/1.5 - Build ID: 2005111403

happ

User avatar
 
Posts: 78
Joined: April 20th, 2005, 2:47 am
Location: Croatia

Post Posted August 26th, 2005, 3:03 pm

It doesn`t work for me, on both builds.

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20050826 Firefox/1.6a1 ID:2005082612

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b4) Gecko/20050826 Firefox/1.0+ ID:2005082608
AMD Athlon 64 3200+ Win XP pro SP2 1GM RAM

dansx6

User avatar
 
Posts: 263
Joined: August 6th, 2003, 7:24 pm

Post Posted August 26th, 2005, 3:47 pm

CPU
This is the extension that I get the most use out of. I started using the nightly trunk ( Firefox/1.6a1 ID:2005082612) and there are two problems that occur with TMP 0.2.4 The Favicons won't show on the tabs and the throbber keeps "loading", even after the page is finished. I know that it is probably close to impossible to maintain an extension for both the branch and the trunk at this point but if you do get a chance I would love to help test, etc.

Thanks

a;skdjfajf;ak

User avatar
 
Posts: 17002
Joined: July 10th, 2004, 8:44 am

Post Posted August 26th, 2005, 3:49 pm

dansx6, did you download the test build of TMP above? posted by CPU...I'm at work and cannot test.

myzar74
 
Posts: 694
Joined: June 25th, 2004, 2:22 am

Post Posted August 26th, 2005, 4:49 pm

it doesn't work for me

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.8b4) Gecko/20050826 Seagoose Firefox/1.0+ ID:2005082608

a;skdjfajf;ak

User avatar
 
Posts: 17002
Joined: July 10th, 2004, 8:44 am

Post Posted August 26th, 2005, 5:29 pm

@CPU, the beta test build you posted does not have the changes that onemen suggested on page 3..

Also, where do you look for the xpcnativewrapper being on or off...?

CaptainKopter

User avatar
 
Posts: 139
Joined: June 1st, 2003, 5:06 am
Location: Neukirchen-Vluyn, Germany, deep in the middle of nowhere

Post Posted August 26th, 2005, 5:30 pm

happ wrote:It doesn`t work for me, on both builds.


I confirm, it doesn't work for me either.

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b4) Gecko/20050826 Firefox/1.0+ ID:2005082608

CPU

User avatar
 
Posts: 624
Joined: August 13th, 2004, 4:22 pm
Location: Houston, Texas

Post Posted August 26th, 2005, 5:38 pm

my apologies, i had actually uploaded it somewhere else

download it again, thats the one that should have been, i have also bumped the maxversion to 1.6a1
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051114 Firefox/1.5 - Build ID: 2005111403

CaptainKopter

User avatar
 
Posts: 139
Joined: June 1st, 2003, 5:06 am
Location: Neukirchen-Vluyn, Germany, deep in the middle of nowhere

Post Posted August 26th, 2005, 5:46 pm

CPU wrote:download it again, thats the one that should have been, i have also bumped the maxversion to 1.6a1


Thanks CPU,

that solved the problem.

Greetz
Captain

dansx6

User avatar
 
Posts: 263
Joined: August 6th, 2003, 7:24 pm

Post Posted August 26th, 2005, 5:48 pm

CPU,
Thanks for the update. It is working perfectly.

CPU

User avatar
 
Posts: 624
Joined: August 13th, 2004, 4:22 pm
Location: Houston, Texas

Post Posted August 26th, 2005, 7:10 pm

does anyone know what controls the xpi whitelisting? i want to try to fix the xpi problem but i cant seem to find what to search for
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051114 Firefox/1.5 - Build ID: 2005111403

happ

User avatar
 
Posts: 78
Joined: April 20th, 2005, 2:47 am
Location: Croatia

Post Posted August 27th, 2005, 2:27 am

Now it is working for me too, on both builds. Thanks CPU.

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20050826 Firefox/1.6a1 ID:2005082612

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b4) Gecko/20050826 Firefox/1.0+ ID:2005082608
AMD Athlon 64 3200+ Win XP pro SP2 1GM RAM

sobel
 
Posts: 129
Joined: December 6th, 2003, 3:21 am

Post Posted August 27th, 2005, 8:29 am

Hi. I've just tried Tab Mix Plus 0.2.4 and found this little bug. The color tag in the following code doesn't seem to have any effect. It's always red. Cheers!
Code: Select all
tabs[unread=true] tab:not([selected]) {
  -moz-appearance: none !important;
  color: cyan !important;
  background: teal !important;
}
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b4) Gecko/20050826 Firefox/1.0+

Jim Key
 
Posts: 11
Joined: August 27th, 2005, 10:45 am

Post Posted August 27th, 2005, 11:05 am

When installing extensions, the install dialogue will show up twice. Problem only present with tab mix plus and not tab mix.
Thanks for a great extension.
Last edited by Jim Key on August 28th, 2005, 5:25 am, edited 2 times in total.

Lost User 112043
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted August 27th, 2005, 11:11 am

Anyone knows how do I set the searchs from the search bar to open in new tab? checking the search bar in "open tabs from" doesn't do the trick.

Return to Extension Development


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests