MozillaZine

Stylish 0.2.1 (Now with repository!)

Talk about add-ons and extension development.
old np
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted April 26th, 2006, 5:48 pm

Mugros wrote:What does ^= do? (...)
And "*=" is "contains", right?
http://www.w3.org/TR/2001/CR-css3-selectors-20011113/#attribute-selectors

old np
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted April 26th, 2006, 5:58 pm

paulfox wrote:Cool - questions on Styles. I have one, please . . . only thing I miss not having Customize Google is the ability to filter search results. Following works to filter amazon, but only gets the links and not the green subtext:

Your point of reference here is the link with Amazon in it. Looking in DOM inspector, the green text and the description are in a table directly after the link. So...

Code: Select all
@-moz-document url-prefix(http://www.google.com/search) {
[href*="amazon.com"], [href*="amazon.com"] + table { display: none ! important }}

The + is a direct adjacent selector. This will pick any tables directly after and with the same parent as links with amazon.com in them.

paulfox
 
Posts: 1510
Joined: May 8th, 2004, 1:38 pm

Post Posted April 26th, 2006, 9:56 pm

Damn, you're a GOD!! Works perfect!! You know - I've been working blind last couple of days since I don't have DOM built in with this 3/1 Branch (long story), and had "+ child, [first child]" - all of that - never thought of table.

This is great! This is a big deal. If you don't have time to sling it on userstyles, I'll put it on and credit you with it. I can dig up my old regex for Customize Google and have them not appear at all now.

Thanks so much! Google, by the way, is doing "something neat" as discussed in a tech thread, with their search results and I think it's for the better - a lot of these "search results/ads" especially on tech stuff, are not appearing now. Still, it's good to be able to filter them.
PentiumIII/W2K, Toshiba AMD laptop/Vista. FX 3 on both.

old np
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted April 26th, 2006, 10:02 pm

You can toss it up yourself; it's your idea.

paulfox
 
Posts: 1510
Joined: May 8th, 2004, 1:38 pm

Post Posted April 26th, 2006, 11:50 pm

Well, ok - but w/full credit to you. I'd still be trying ["first dogs:brother-in-law"]
PentiumIII/W2K, Toshiba AMD laptop/Vista. FX 3 on both.

Frank Lion

User avatar
 
Posts: 19423
Joined: April 23rd, 2004, 6:59 pm
Location: ... The Exorcist....United Kingdom

Post Posted April 27th, 2006, 8:13 am

I don't want to turn off all avatars, when in Mozillazine. However, I swear I'll scream if I have to see this damn silly face one more time in Firefox General : <link to damn silly face removed>

...is there a Stylish/userContent script to turn just this one off? I know you think I'm joking here, but I'm not.
Last edited by Frank Lion on April 27th, 2006, 9:15 am, edited 1 time in total.
Metal Lion latest SeaMonkey & Thunderbird Themes - Sea Monkey and Silver Sea Monkey
"The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing." - Edmund Burke (attrib.)

Zoolcar9

User avatar
 
Posts: 2225
Joined: November 9th, 2004, 6:45 pm
Location: Jakarta, Indonesia (UTC+7)

Post Posted April 27th, 2006, 8:26 am


Code: Select all
img[src*="images/avatars/<link to damn silly face removed>.jpg"] { display: none; }

or use Adblock (right click on the image -> select <code>Adblock Image</code>) ;)
Last edited by Zoolcar9 on April 27th, 2006, 9:24 am, edited 2 times in total.
My Firefox information | Add-ons | GitHub

"With great power, comes great desire to show it off."

dougeeebear

User avatar
 
Posts: 548
Joined: September 15th, 2005, 4:17 pm

Post Posted April 27th, 2006, 8:35 am

np,
I hate to bug you with a last-minute request, but would it be possible to add a button to the editor window to toggle word wrap in the editor?
This would be quite handy (at least for me).
It's a real pain to have to keep changing it in about:config.
This was discussed previously in this thread, but I can't find the post now.

old np
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted April 27th, 2006, 8:50 am

I don't really see the use in toggling it. Either you want it on or you want it off.

Here's another bug to vote for - bug 335689 - Styles registered with stylesheet service should apply to already loaded documents. This would completely fix instant apply and would let me do instant unapply.

Frank Lion

User avatar
 
Posts: 19423
Joined: April 23rd, 2004, 6:59 pm
Location: ... The Exorcist....United Kingdom

Post Posted April 27th, 2006, 9:14 am

Zoolcar9 wrote:
Code: Select all
img[src*="images/avatars/jpg"] { display: none; }

or use Adblock (right click on the image -> select <code>Adblock Image</code>) ;)

Zoolcar9, I am forever in your debt. :P

I only use Flasblock and host file, so this was a perfect solution. Better go and edit out the silly face link, before the guy starts Gmailing me grinning pictures of himself !
Last edited by Frank Lion on April 27th, 2006, 9:46 am, edited 1 time in total.
Metal Lion latest SeaMonkey & Thunderbird Themes - Sea Monkey and Silver Sea Monkey
"The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing." - Edmund Burke (attrib.)

dougeeebear

User avatar
 
Posts: 548
Joined: September 15th, 2005, 4:17 pm

Post Posted April 27th, 2006, 9:35 am

dougeeebear wrote:I hate to bug you with a last-minute request, but would it be possible to add a button to the editor window to toggle word wrap in the editor?

np wrote:I don't really see the use in toggling it. Either you want it on or you want it off.

http://forums.mozillazine.org/viewtopic ... 58#2110058

old np
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted April 27th, 2006, 11:21 am

Sorry, it's too late. That would require localizations changes too.

old np
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted April 27th, 2006, 12:27 pm

See here for the latest version of Stylish.

Return to Extension Development


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest