MozillaZine

[Ext] Page Hacker 3

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
pstover
 
Posts: 224
Joined: July 29th, 2005, 3:25 am

Post Posted November 13th, 2008, 12:26 pm

If you tell me your eMail I will forward you some samples.
Send your eMail address to bxstover-at-yahoo.co.uk

bonobo_75
 
Posts: 2
Joined: November 19th, 2008, 2:05 pm

Post Posted November 19th, 2008, 2:17 pm

Hi,
I just installed Page Hacker 1.2 (on Firefox 3.0 / WinXP).

I can edit the files, but when I save the file I get is unmodified.

Is there something I missed ?

nico(at)nc

User avatar
 
Posts: 41
Joined: March 27th, 2007, 1:50 am
Location: France

Post Posted November 20th, 2008, 10:24 am

bonobo_75 wrote:Hi,
I just installed Page Hacker 1.2 (on Firefox 3.0 / WinXP).

I can edit the files, but when I save the file I get is unmodified.

Is there something I missed ?

Do you have the problem both with "Web Page, HTML only" and "Web Page, complete" options when saving? It should not happen with the second one.
Nicolas

bonobo_75
 
Posts: 2
Joined: November 19th, 2008, 2:05 pm

Post Posted November 21st, 2008, 9:01 am

Correct : It works only when I save "Web Page complete".

Thank you so much.

pstover
 
Posts: 224
Joined: July 29th, 2005, 3:25 am

Post Posted November 25th, 2008, 12:21 pm

Did you got my example?

nico(at)nc

User avatar
 
Posts: 41
Joined: March 27th, 2007, 1:50 am
Location: France

Post Posted November 25th, 2008, 12:47 pm

Sorry, I forgot to answer it.

I think the best solution will be to allow editing the html source. I'll try to do this asap (but I really don't have a lot of time to work on Page Hacker for the moment...).
Nicolas

makondo
 
Posts: 1959
Joined: October 18th, 2007, 5:26 pm
Location: Rocky Mountains

Post Posted December 14th, 2008, 11:07 am

Would it be difficult for you to provide an alternative image(-s)? I appreciate your creativity and imagination but a scull just doesn't sit well with the rest of my toolbar images. It's a block image and i'm not good at editing those so i've settled with something for now but would really like an alternative image option. TIA!

nico(at)nc

User avatar
 
Posts: 41
Joined: March 27th, 2007, 1:50 am
Location: France

Post Posted December 14th, 2008, 2:00 pm

Maybe this will be better with the default windows skin:
http://nicopensource.free.fr/dotclear/p ... on-old.png (done very quickly)

You can replace <profile location>/extensions/pagehacker-nico@nc/chrome/skin/button.png by this file.
Last edited by nico(at)nc on December 15th, 2008, 9:19 am, edited 1 time in total.
Nicolas

makondo
 
Posts: 1959
Joined: October 18th, 2007, 5:26 pm
Location: Rocky Mountains

Post Posted December 14th, 2008, 2:54 pm

Yeah! I like that. Thanks! (it disappears on hover. I guess 'cause there's no image for hover state. it's all right by me, just thought i'd let you know).

nico(at)nc

User avatar
 
Posts: 41
Joined: March 27th, 2007, 1:50 am
Location: France

Post Posted December 15th, 2008, 9:20 am

Sorry, this was for Page Hacker 2. This one should be better: http://nicopensource.free.fr/dotclear/p ... button.png (refresh the page if you see the same picture).
Nicolas

makondo
 
Posts: 1959
Joined: October 18th, 2007, 5:26 pm
Location: Rocky Mountains

Post Posted December 15th, 2008, 1:51 pm

There's PH 2?
Thanks for the pic, appreciate it!

nico(at)nc

User avatar
 
Posts: 41
Joined: March 27th, 2007, 1:50 am
Location: France

Post Posted December 16th, 2008, 11:57 am

Pre-versions only, on my website. I however really don't have time to work on it, so it is on a hiatus for the moment.
Nicolas

pstover
 
Posts: 224
Joined: July 29th, 2005, 3:25 am

Post Posted December 21st, 2008, 2:38 pm

After upgrading to PageHacker v1.2 I could not call PH with STRG+F2 any more.
Is this a bug?

How can I otherwise invoke Page Hacker?
is there somewhere a menu?

Peter

nico(at)nc

User avatar
 
Posts: 41
Joined: March 27th, 2007, 1:50 am
Location: France

Post Posted December 29th, 2008, 1:05 am

And with Ctrl+F2?

Otherwise, you can install the add-on again, or add the Page Hacker button to your toolbar (right-click on the toolbar → Customize… → drag and drop the button from the "customize" window to a toolbar.
Nicolas

chaircat
 
Posts: 2
Joined: May 13th, 2010, 9:59 am

Post Posted May 13th, 2010, 10:02 am

the program's not compatible with Firefox 3.6.3, or so Firefox 3.6.3 tells me.

any tweaks forthcoming?

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests