MozillaZine

Open new tab in firefox when clicking a link in thunderbird

Discussion of features in Mozilla Firefox
kstyrvoll
 
Posts: 3
Joined: January 2nd, 2004, 12:28 pm

Post Posted June 8th, 2004, 2:23 pm

Hi, gurus.

I have installed the tabbrowser ext., and edit user.js file. But if I have a running firefox session, and click a link in thunderbird the profile manager is opened and when I choose the profile I need, it complain about a running instance.

What is the way to fix this? I want to have several profiles since I use my laptop in many different environment.

Regards
Kristian

whcanilang
 
Posts: 4
Joined: October 20th, 2003, 11:49 am

Post Posted June 8th, 2004, 3:07 pm

Not an answer, but a me, too. I also have the tab-extension installed and when I click on a link in Thunderbird, it overwrites my current tab in Firebird. I would think it should open a new tab. Any fix for this???

David H
 
Posts: 2254
Joined: June 13th, 2003, 5:17 am
Location: Japan

Post Posted June 9th, 2004, 12:54 am

In TBE there's an option under "advanced use" for opening a new tab from external applications. When it asks you about DDE support, say yes.

roadkill
 
Posts: 8
Joined: June 5th, 2004, 4:38 pm

Post Posted June 9th, 2004, 2:57 am

where is this setting? I can't find it in the normal options menu?

Old Persist
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted June 9th, 2004, 7:46 am

kstyrvoll wrote:Hi, gurus.

I have installed the tabbrowser ext., and edit user.js file. But if I have a running firefox session, and click a link in thunderbird the profile manager is opened and when I choose the profile I need, it complain about a running instance.

What is the way to fix this? I want to have several profiles since I use my laptop in many different environment.

Regards
Kristian
If you're running Linux the fix is to use this firefox script http://bugzilla.mozilla.org/attachment. ... ction=view from this bug http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=177996#c79 I would recommend that you go to line 188 and change _open_type="window" to _open_type="tab" (just move the # from one line to the other) so that new pages open in tabs.

Return to Firefox Features


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest