MozillaZine

Firefox doesn't play youtube videos

User Help for Mozilla Firefox
Frans Van Wyk
Guest
 

Post Posted October 21st, 2009, 3:02 pm

Please help,

When I try to play a Youtube video on Firefox the video doesn't play but Firefox grabs anything from 90-100% of my CPU and then keeps it until I close it down. Sometimes even then it keeps the CPU busy in the background. The only way to stop this is to kill the process with the task manager.

It only started a day or so ago. Before that I could plat all videos without problems.

I'm using Vista.

Frans Van Wyk

Alice

User avatar
 
Posts: 2627
Joined: April 23rd, 2003, 11:47 am

Post Posted October 22nd, 2009, 6:41 am

Is this problem only happening with YouTube videos?
Could you post links to some of the problem videos?
See also:
http://kb.mozillazine.org/Flash#Troubleshooting
Alice Wyman

Guest
Guest
 

Post Posted October 27th, 2009, 9:23 am

Thanks for asking. The problem is with all videos on all sites. The moment you click on play it happens as described.

Frans Van Wyk

Alice

User avatar
 
Posts: 2627
Joined: April 23rd, 2003, 11:47 am

Post Posted October 27th, 2009, 12:27 pm

Is it really ALL videos? What about the videos here?
http://www.apple.com/trailers/
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/video/

Or, is it just all Flash videos, including the one here?
http://www.youtube.com/profile?user=YouTubeHelp

If the Flash video above doesn't play without problems then try the Flash troubleshooting suggestions here:
http://kb.mozillazine.org/Flash#Troubleshooting
Alice Wyman

Guest
Guest
 

Post Posted October 28th, 2009, 6:38 am

Thanks

After I started FF in safe mode it played videos OK. Eventually found an add-on that was stuffing everything up. Deleted that and everything is Hunky Dory again.

Frans

dfoulkes

User avatar
 
Posts: 22575
Joined: June 28th, 2008, 10:31 pm
Location: Mesquite, Nevada

Post Posted October 28th, 2009, 7:19 am

Guest wrote:Thanks

After I started FF in safe mode it played videos OK. Eventually found an add-on that was stuffing everything up. Deleted that and everything is Hunky Dory again.

Frans


If you're still here you might want to post which addon caused this problem ... so that others who may have this problem can benefit from your findings.
As you can see she's (The CAT) always alert and on the prowl for Meoware !!

Alice

User avatar
 
Posts: 2627
Joined: April 23rd, 2003, 11:47 am

Post Posted October 29th, 2009, 3:13 am

Guest wrote:Thanks

After I started FF in safe mode it played videos OK. Eventually found an add-on that was stuffing everything up. Deleted that and everything is Hunky Dory again.

Frans

Frans,
You're welcome. Thanks for posting back that the problem did not occur in Firefox Safe Mode and that it turned out to be one of your add-ons.

If you could post back with the name of the add-on that was causing the problem I could add it to
http://kb.mozillazine.org/Flash#Extension_issues and to http://kb.mozillazine.org/Problematic_extensions

(
Alice Wyman

echol
Guest
 

Post Posted November 1st, 2009, 10:49 pm

Hi, I'm not the original poster, but I had the same problem.

I determined that the problematic add-on in my case was the "OneClick YouTube Downloader (ver 1.0.2)" extension (available via http://www.orbitdownloader.com and https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/13539). It also seemed to cause Firefox to stop responding upon exit.

Firefox no longer stops responding when I exit and I can now view YouTube videos without a problem since disabling and uninstalling this add-on.

-ML

Alice

User avatar
 
Posts: 2627
Joined: April 23rd, 2003, 11:47 am

Post Posted November 2nd, 2009, 8:58 am

Thanks.
I'll try adding that information to the KB when I can get in (right now I get a "User is blocked" error).
Alice Wyman

Alice

User avatar
 
Posts: 2627
Joined: April 23rd, 2003, 11:47 am

Post Posted November 2nd, 2009, 1:26 pm

Alice Wyman

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests