MozillaZine

The Official Win32 20100904 Trunk build is out.

Discussion about official Mozilla Firefox builds
Gott
 
Posts: 131
Joined: September 18th, 2004, 6:42 pm

Post Posted September 3rd, 2010, 9:02 am

#577096 [Firefox:Tabbed Browser]-App Tabs should indicate change of state in <title> [All]

Is it just me, or is the bright, red glow of the the App-Tabs a bit overkill. I'm using Google Reader and Twitter as AppTabs and while it's nice to have some form of indicator, I think I would have preferred a slightly more subtle and less annoying approach. Chrome's growing favicon doesn't look that good but is at least less obnoxious.

GTK66
 
Posts: 1896
Joined: May 30th, 2004, 5:20 am

Post Posted September 3rd, 2010, 9:04 am

WildcatRay wrote:
streetwolf wrote:
sipowicz wrote:Get Add ons does not function at all.


Yep, nothing is there. Could be they disabled it on the other end for one reason or another?

IIRC, "Get Add-ons" is not (still) not set up yet. [-(


It was yesterday #-o

El Pino
 
Posts: 403
Joined: October 30th, 2005, 9:15 am

Post Posted September 3rd, 2010, 9:07 am

Gott wrote:
#577096 [Firefox:Tabbed Browser]-App Tabs should indicate change of state in <title> [All]

Is it just me, or is the bright, red glow of the the App-Tabs a bit overkill. I'm using Google Reader and Twitter as AppTabs and while it's nice to have some form of indicator, I think I would have preferred a slightly more subtle and less annoying approach. Chrome's growing favicon doesn't look that good but is at least less obnoxious.

No that isn't just you. If you open the bug you see they are already working on a better look in a different bug... link

AaronMT
 
Posts: 14
Joined: December 3rd, 2003, 12:45 pm
Location: Toronto

Post Posted September 3rd, 2010, 9:14 am

Anyone know if there's a bug on file for this?
http://imgur.com/bSr2w.png
Application Tab notifications not completely filling occupied space

brassen

User avatar
 
Posts: 279
Joined: June 23rd, 2008, 12:16 pm
Location: Brazil

Post Posted September 3rd, 2010, 9:23 am

Anyone else seeing some flickering around the tabs the last few days (might be Mac only)? I suspect it happens when there's flash content loaded (ads for example). On this site it happens all the time http://www.aderbalmachado.com.br/notici ... hp?id=6650. Just leave it a few seconds ant the flickering starts.
13" MacBook Pro (2017) 3.1 GHz i5, 16 GB RAM, Iris Plus 650, 500 GB SSD
macOS High Sierra 10.13 (w/ latest updates)

ShadowBottle

User avatar
 
Posts: 346
Joined: April 13th, 2004, 10:19 am

Post Posted September 3rd, 2010, 9:41 am

WTH? Whenever I click on an App Tab, I'm now immediately shuffled into my first tab group in Panorama (or whatever it's called now). Anyone else seeing this? It's like the app tab is associated with my first tab group no matter where I am.

mat--
 
Posts: 669
Joined: May 20th, 2010, 8:12 am

Post Posted September 3rd, 2010, 9:43 am

I'm getting a 100% reliable crash on shutdown, anyone else seeing this?

GTK66
 
Posts: 1896
Joined: May 30th, 2004, 5:20 am

Post Posted September 3rd, 2010, 9:49 am

mat-- wrote:I'm getting a 100% reliable crash on shutdown, anyone else seeing this?


Not me.

HeartRipper

User avatar
 
Posts: 127
Joined: April 18th, 2010, 7:34 am

Post Posted September 3rd, 2010, 9:51 am

mat-- wrote:I'm getting a 100% reliable crash on shutdown, anyone else seeing this?


if you've layers accelerated on, this is the cause of the crash on shutdown

smsmith
Moderator

User avatar
 
Posts: 19851
Joined: December 7th, 2004, 8:51 pm
Location: Indiana

Post Posted September 3rd, 2010, 9:57 am

ShadowBottle wrote:WTH? Whenever I click on an App Tab, I'm now immediately shuffled into my first tab group in Panorama (or whatever it's called now). Anyone else seeing this? It's like the app tab is associated with my first tab group no matter where I am.

I think the behavior is that it drops you into the group that the tab was made into an app tab in. So if you were in group 1, made a tab an app tab, go to group 2, click on the app tab, you are dumped back into 1. If you created it in 2, then clicked on it from 1, you get dumped back into 2. And that's not what I would expect it to do. I should stay in the group I am IN, not go to the group from which I made the app tab.
Give a man a fish, and he eats for a day. Teach a man to fish, and he eats for a lifetime.
I like poetry, long walks on the beach and poking dead things with a stick.
Please do not PM me for personal support. Keep posts here in the Forums instead and we all learn.

mattcoz
 
Posts: 1020
Joined: November 7th, 2002, 11:15 pm

Post Posted September 3rd, 2010, 10:14 am

Had to revert to yesterday's nightly, this was unbearably slow.

GTK66
 
Posts: 1896
Joined: May 30th, 2004, 5:20 am

Post Posted September 3rd, 2010, 10:19 am

I like the change to the location bar so I can live with it. It is not too bad.

HeartRipper

User avatar
 
Posts: 127
Joined: April 18th, 2010, 7:34 am

Post Posted September 3rd, 2010, 10:30 am

mattcoz wrote:Had to revert to yesterday's nightly, this was unbearably slow.


my is totally normal.... the same as yesterday

RedSign

User avatar
 
Posts: 88
Joined: April 12th, 2008, 2:13 pm

Post Posted September 3rd, 2010, 10:33 am

I reverted, too. Way better now.

BigWillyStyle42

User avatar
 
Posts: 690
Joined: June 20th, 2006, 4:57 pm

Post Posted September 3rd, 2010, 11:37 am

AaronMT wrote:Anyone know if there's a bug on file for this?
http://imgur.com/bSr2w.png
Application Tab notifications not completely filling occupied space

I filed one for Linux: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=593382

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests