MozillaZine

The Official Win32 20100905 Trunk build is out.

Discussion about official Mozilla Firefox builds
Tom B.
 
Posts: 157
Joined: May 3rd, 2004, 3:53 am
Location: London, England

Post Posted September 5th, 2010, 7:09 am

I too can confirm pal-moz's problem. If I click "Quote" and then scroll the list, I see it.

I wonder what people think of Bug 593684 - The new Stop button is too eye catching.

a6368619
 
Posts: 3
Joined: August 23rd, 2010, 5:35 am

Post Posted September 5th, 2010, 7:09 am

Is anyone else having problems with the Awseome bar? If I type for an instance cnet news it won't get me to the site directly but instead to a google search.

Morpog
 
Posts: 42
Joined: September 1st, 2010, 9:10 am

Post Posted September 5th, 2010, 7:16 am

sipowicz wrote:I do not understand why I am not seeing this.


You need to scroll the iframe not the whole page.

GTK66
 
Posts: 1896
Joined: May 30th, 2004, 5:20 am

Post Posted September 5th, 2010, 7:17 am

a6368619 wrote:Is anyone else having problems with the Awseome bar? If I type for an instance cnet news it won't get me to the site directly but instead to a google search.


There is an option in About:Config that will correct this. I can't recall what it is though.

Morpog
 
Posts: 42
Joined: September 1st, 2010, 9:10 am

Post Posted September 5th, 2010, 7:17 am

a6368619 wrote:Is anyone else having problems with the Awseome bar? If I type for an instance cnet news it won't get me to the site directly but instead to a google search.


Thats a feature, not a bug. It was changed to this behavior some days/weeks ago.

a6368619
 
Posts: 3
Joined: August 23rd, 2010, 5:35 am

Post Posted September 5th, 2010, 7:20 am

Damn, that ruins my whole experience with FF. Now we don't have this or even something like omini bar.

GTK66
 
Posts: 1896
Joined: May 30th, 2004, 5:20 am

Post Posted September 5th, 2010, 7:21 am

a6368619 wrote:Damn, that ruins my whole experience with FF. Now we don't have this or even something like omini bar.


I am looking for that about:config change that will fix it.

Tom B.
 
Posts: 157
Joined: May 3rd, 2004, 3:53 am
Location: London, England

Post Posted September 5th, 2010, 7:23 am

Setting keyword.enabled to false seems to change it.

rob64rock

User avatar
 
Posts: 2122
Joined: November 11th, 2009, 6:16 am

Post Posted September 5th, 2010, 7:24 am

a6368619 wrote:Is anyone else having problems with the Awseome bar? If I type for an instance cnet news it won't get me to the site directly but instead to a google search.


Type about:config in url, do filter search: keyword.URL, then modify it to say: http://www.google.com/search?ie=UTF-8&o ... &gfns=1&q= , then it will work the way it used to before they changed awesomebar's behavior to be more consistent with how the searchbar functions when doing searches.

GTK66
 
Posts: 1896
Joined: May 30th, 2004, 5:20 am

Post Posted September 5th, 2010, 7:32 am

Tom B. wrote:Setting keyword.enabled to false seems to change it.


Yup that is it.

geeknik
 
Posts: 957
Joined: February 25th, 2003, 10:11 pm
Location: USA

Post Posted September 5th, 2010, 7:32 am

The 0905 build is pretty snappy. Startup is still a bit slow, but surfing is quite nice. DW on, D2D on, decode on draw on, accelerate all layers on. Etc etc.

GTK66
 
Posts: 1896
Joined: May 30th, 2004, 5:20 am

Post Posted September 5th, 2010, 7:36 am

geeknik wrote:The 0905 build is pretty snappy. Startup is still a bit slow, but surfing is quite nice. DW on, D2D on, decode on draw on, accelerate all layers on. Etc etc.


Yes it is but the FishIE test is still failing bad.

a6368619
 
Posts: 3
Joined: August 23rd, 2010, 5:35 am

Post Posted September 5th, 2010, 7:37 am

Thanks rob that works fine.

sabret00the

User avatar
 
Posts: 1396
Joined: June 29th, 2004, 8:24 am
Location: London (UK)

Post Posted September 5th, 2010, 8:03 am

I've had a really weird issue. I've got a new profile on the go and have noticed that when I start Firefox with it, it's unresponsive and shows black where the status bar should be. It also only allows me to switch tab (at first) via the taskbar previews, not even ctrl+tab will work.

wellofsouls
 
Posts: 168
Joined: March 22nd, 2008, 10:12 pm

Post Posted September 5th, 2010, 8:20 am

geeknik wrote:The 0905 build is pretty snappy. Startup is still a bit slow, but surfing is quite nice. DW on, D2D on, decode on draw on, accelerate all layers on. Etc etc.

yup, 0905 is so far the best build of this past month for me :p
Unbiased (as much as possible at least :p ) Opera Fan
Opera snapshot / Konqueror trunk / Firefox Nightly / Chrome Canary / IE10
Windows 7 / Windows 8 / Arch Linux / Mac OS X

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 2 guests