MozillaZine

Get All messages Broken with Global Inbox??

Discussion about official Mozilla Thunderbird builds
XeF6

User avatar
 
Posts: 225
Joined: May 27th, 2003, 5:58 pm
Location: uk.eu

Post Posted September 14th, 2004, 10:57 pm

Is it just me or is Global Inbox broken with get all messages as it seems that you cant get more than 1 account at the same time if both need to access the Global Inbox in 0.8?
If i try to get 2+ accounts at the same time the first one to access the GI locks out the subsequent accounst with a "folder being processed" error?
User-Agent: Thunderbird/2.0 Alpha 1 0808

Jabber IM:XeF6@jabber.org

AlexIhrig
 
Posts: 239
Joined: May 23rd, 2003, 5:47 am
Location: Germany

Post Posted September 15th, 2004, 1:09 am

Many german users can confirm this.
Thunderbird Mail DE: http://www.thunderbird-mail.de
Enigmail OpenPGP [de]: http://enigmail.thunderbird-mail.de/

XeF6

User avatar
 
Posts: 225
Joined: May 27th, 2003, 5:58 pm
Location: uk.eu

Post Posted September 15th, 2004, 10:57 am

Thats a pity then as it means the global inbox is as much use as a chocolate teapot.
User-Agent: Thunderbird/2.0 Alpha 1 0808

Jabber IM:XeF6@jabber.org

sisooktom

User avatar
 
Posts: 139
Joined: February 9th, 2004, 7:10 am

Post Posted September 15th, 2004, 2:31 pm

Yeah, this is still in there. I'm disappointed that it wasn't fixed for 0.8, as it's highly visible.
There are only 10 types of people in this world, those who understand binary, and those who don't.

kismeras

User avatar
 
Posts: 36
Joined: July 22nd, 2004, 7:43 am
Location: TX

Post Posted September 15th, 2004, 3:43 pm

i think i'm getting the same error as you guys. I was so looking forward to a global inbox. How would we know when this issue gets fixed? I think i'll go back through all of the accts and remove global inbox till it is fixed.

Klint
 
Posts: 260
Joined: September 13th, 2004, 1:24 pm

Post Posted September 16th, 2004, 7:49 am

Same error too ! Makes it useless, sadly... hope this will be corrected in a next build.

faun
 
Posts: 190
Joined: December 4th, 2003, 11:44 am
Location: Germany

Post Posted September 16th, 2004, 9:30 am

hmm. global inbox works fine for me.
if you still want this feature, try to add a message filter for each account: "sender contains '@'" -> "move message to local folders/inbox". this shoud do the trick unless the bug is fixed.

ampers

User avatar
 
Posts: 11
Joined: August 28th, 2004, 8:48 am
Location: London, UK

Post Posted September 16th, 2004, 11:46 pm

All new mail, in bold, is not visible in my in folder and my junk folder, but when filtered to some of the other folders, I can access it.

This is very urgent as, if I don't get this fixed this morning I will have to go back to Pegasus. :-(
--
Andrew Taylor - London UK - www.taylor.co.uk
Ampers on Skype

wintogreen
 
Posts: 3891
Joined: October 31st, 2003, 8:38 pm

Post Posted September 17th, 2004, 8:24 pm

The "folder being processed" error is also being reported here:
http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=127442

XeF6

User avatar
 
Posts: 225
Joined: May 27th, 2003, 5:58 pm
Location: uk.eu

Post Posted September 18th, 2004, 3:32 am

wintogreen wrote:The "folder being processed" error is also being reported here:
http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=127442
Yiour diagnosis is correct it seems, its a file locking issue after the first account to respond with mail grabs the global inbox.

Another issue is that the offline ext seems broken 2 in that if i use that to collect mail it doesnt seem to remember all accounts. Seems any account that has been redirected to the global inbox is no longer available for offline use.
User-Agent: Thunderbird/2.0 Alpha 1 0808

Jabber IM:XeF6@jabber.org

sisooktom

User avatar
 
Posts: 139
Joined: February 9th, 2004, 7:10 am

Post Posted September 18th, 2004, 9:36 am

Is there a bug open on this? I did a quick search and didn't find one. . .
There are only 10 types of people in this world, those who understand binary, and those who don't.

Bernie

User avatar
 
Posts: 127
Joined: September 10th, 2003, 1:49 pm
Location: Seattle, WA

Post Posted September 24th, 2004, 6:42 am

sisooktom wrote:Is there a bug open on this? I did a quick search and didn't find one. . .

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=260447
Bernie Zimmermann
http://www.bernzilla.com

NanoBaka

User avatar
 
Posts: 30
Joined: February 21st, 2003, 9:36 pm

Post Posted September 25th, 2004, 1:56 am

I'm not sure if anyone else has this problem, I turned on global inbox and
discovered that some of the spam that was set up to be sent to Trash of
Local Folders simply disappeared. I turned g.i. off and the problem persists.
Actually I'm not even sure if they are spam, I saw the mails being downloaded
and then disappeared.

I'm using the TB 0.8 on WinXP SP1.

wintogreen
 
Posts: 3891
Joined: October 31st, 2003, 8:38 pm

Post Posted September 25th, 2004, 5:01 am

NanoBaka wrote:... some of the spam that was set up to be sent to Trash of
Local Folders simply disappeared.

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=260226

wintogreen
 
Posts: 3891
Joined: October 31st, 2003, 8:38 pm

Post Posted October 21st, 2004, 1:18 am

Bernie wrote:
sisooktom wrote:Is there a bug open on this? I did a quick search and didn't find one. . .

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=260447

This "folder being processed" bug is now marked as fixed/resolved. For any of you global inbox users, does the fix seem to have fixed the problem (when simultaneously checking multiple accounts)? Just curious.

Return to Thunderbird Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests