MozillaZine


Official Win32 2003-09-02 Available...

Discussion about official Mozilla Firefox builds
Mistbird
 
Posts: 87
Joined: May 25th, 2003, 9:07 pm
Location: Malaysia

Post Posted September 2nd, 2003, 10:06 am

Downloading now....
Thy Bird of Flame Shall Rise,
Thou Shall Feel thy fiery flames.

Paradox52525

User avatar
 
Posts: 1219
Joined: April 23rd, 2003, 9:13 am
Location: Middle of nowhere

Post Posted September 2nd, 2003, 10:12 am

Eeep, I can't get into the options menu at all in this build. Options window fails to appear and then focus cannot be returned to the main browser window. Stays "stuck" that way until I end process it =/ Not good.

JSS3rd

User avatar
 
Posts: 370
Joined: May 28th, 2003, 12:50 am
Location: Long Island, NY

Post Posted September 2nd, 2003, 10:25 am

Paradox52525 wrote:Eeep, I can't get into the options menu at all in this build. Options window fails to appear and then focus cannot be returned to the main browser window. Stays "stuck" that way until I end process it =/ Not good.

No such problem here ... the Options window behaves normally for me.
Jim
64-bit Win7 Pro SP1, 64-bit PM (Pale Moon) 27.8.2, 64-bit FF 59.0.2, 32-bit TB 52.7.0

twpol
 
Posts: 70
Joined: August 8th, 2003, 1:24 pm
Location: UK

Post Posted September 2nd, 2003, 10:30 am

Working fine here, normal profile and clean.

James.

Mistbird
 
Posts: 87
Joined: May 25th, 2003, 9:07 pm
Location: Malaysia

Post Posted September 2nd, 2003, 10:31 am

Confirm the bug.

Try clicking on all the icons in the options then press Ok.......stuck....

to get out, press Cancel....
Thy Bird of Flame Shall Rise,
Thou Shall Feel thy fiery flames.

ap1978

User avatar
 
Posts: 72
Joined: February 25th, 2003, 10:02 pm
Location: Bodø, Nordland, Norway

Post Posted September 2nd, 2003, 10:43 am

Paradox52525 wrote:Eeep, I can't get into the options menu at all in this build. Options window fails to appear and then focus cannot be returned to the main browser window. Stays "stuck" that way until I end process it =/ Not good.

WFM.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9) Gecko/2008052906 Firefox/3.0

JSS3rd

User avatar
 
Posts: 370
Joined: May 28th, 2003, 12:50 am
Location: Long Island, NY

Post Posted September 2nd, 2003, 10:46 am

Mistbird wrote:Confirm the bug.

Try clicking on all the icons in the options then press Ok.......stuck....

to get out, press Cancel....

I can't duplicate your problem.
Jim
64-bit Win7 Pro SP1, 64-bit PM (Pale Moon) 27.8.2, 64-bit FF 59.0.2, 32-bit TB 52.7.0

Anthracks

User avatar
 
Posts: 168
Joined: July 13th, 2003, 2:06 pm
Location: Boston, MA

Post Posted September 2nd, 2003, 10:54 am

Were you using a non-default theme? I think the theme troubles that have been plaguing Firebird for a while are still in effect. Give it a try with the default theme.

ap1978

User avatar
 
Posts: 72
Joined: February 25th, 2003, 10:02 pm
Location: Bodø, Nordland, Norway

Post Posted September 2nd, 2003, 10:57 am

Mistbird wrote:Confirm the bug.

Try clicking on all the icons in the options then press Ok.......stuck....

to get out, press Cancel....

Yeah, I get it now, but only when when cycling through other groups than "General", "Privacy" and "Web Features".
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9) Gecko/2008052906 Firefox/3.0

JSS3rd

User avatar
 
Posts: 370
Joined: May 28th, 2003, 12:50 am
Location: Long Island, NY

Post Posted September 2nd, 2003, 11:07 am

Strange ... I still can't duplicate the problem, but perhaps it's because I'm using the default theme and no extensions. Frankly, this is the best build I've seen in a while.

I just realized that ap1978 is also using the default theme with no extensions, so I should just count myself lucky, I guess.
Last edited by JSS3rd on September 2nd, 2003, 11:09 am, edited 1 time in total.
Jim
64-bit Win7 Pro SP1, 64-bit PM (Pale Moon) 27.8.2, 64-bit FF 59.0.2, 32-bit TB 52.7.0

bthater

User avatar
 
Posts: 205
Joined: April 17th, 2003, 12:58 pm
Location: i'd tell you, but then i'd have to cut off you head and put it in the safe.

Post Posted September 2nd, 2003, 11:08 am

default theme.

i go into options, extensions, and try to get to the setting for AIO and get an XML parsing error. but it appears to work OK.
--

Bill "Shrek" Thater ORACLE DBA
bthater2@netsacpe.net
------------------------------------------------------------------------

DamianMoran

User avatar
 
Posts: 726
Joined: January 30th, 2003, 10:14 pm

Post Posted September 2nd, 2003, 11:22 am

bthater wrote:default theme.

i go into options, extensions, and try to get to the setting for AIO and get an XML parsing error. but it appears to work OK.


This is an AIO problem. There was an update made by a member here, see if you can find it.

TeddyBerlin

User avatar
 
Posts: 340
Joined: August 10th, 2003, 9:53 am
Location: Berlin(Germany)

Post Posted September 2nd, 2003, 11:35 am

This build works very good for me.
No problems.
Heinrich Witt
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7b) Gecko/20040309 Firefox/0.8.0+
Mozilla Thunderbird 0.5+ (20040304)

Mozilla-Hulk
 
Posts: 69
Joined: July 14th, 2003, 2:48 pm

Post Posted September 2nd, 2003, 11:36 am

Paradox52525 wrote:Eeep, I can't get into the options menu at all in this build. Options window fails to appear and then focus cannot be returned to the main browser window. Stays "stuck" that way until I end process it =/ Not good.


I can confirm this problem. Here is how to reproduce. Go into options and switch over to Themes. You can no longer use OK to get out of options you have to use cancel. It seems that once you step into the Themes part the OK button is broken. If you never go into themes then everything is fine. I am using a new profile with the default theme and no extensions.

Also I believe this was a regression a while ago so it either hasn't been fixed or something has broke it again.
Mozilla is the strongest one there is!!!

scragz

User avatar
 
Posts: 2914
Joined: February 8th, 2003, 2:38 am
Location: San Diego, US

Post Posted September 2nd, 2003, 11:44 am

bthater wrote:default theme.

i go into options, extensions, and try to get to the setting for AIO and get an XML parsing error. but it appears to work OK.


http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=22401

Marc said he’s going to be fixing it shortly.

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: malliz and 3 guests