MozillaZine


Unofficial Win32 2003.09.09 w/ DOMi and Venkman

Discussion about official Mozilla Firefox builds
scragz

User avatar
 
Posts: 2914
Joined: February 8th, 2003, 2:38 am
Location: San Diego, US

Post Posted September 9th, 2003, 11:11 am

Code: Select all
chrome/inspector.jar/content/inspector/extensions/titledSplitter.xml
chrome/inspector.jar/content/nspector/extensions/treeEditable.xml

… have been modified to have <code>bindings</code> replaced with <code>widgets</code>. Has this been fixed yet?

Code: Select all
chrome/browser.jar/content/browser/browser.xul

… has been modified to put DOMi and Venkman menu items in under <kbd>Tools</kbd>.

MozillaFirebird-2003.09.09-0818.zip

Code: Select all
export MOZ_PHOENIX=1
mk_add_options MOZ_PHOENIX=1
ac_add_options --enable-crypto
ac_add_options --disable-tests
ac_add_options --disable-debug
ac_add_options --disable-mailnews
ac_add_options --disable-composer
ac_add_options --disable-ldap
ac_add_options --enable-optimize
ac_add_options --enable-extensions=inspector,venkman,cookie,xml-rpc,
     xmlextras,p3p,pref,transformiix,universalchardet,typeaheadfind,webservices
ac_add_options --enable-static
ac_add_options --disable-shared

jrobbio

User avatar
 
Posts: 713
Joined: June 28th, 2003, 12:40 pm
Location: Loughborough, England

Post Posted September 9th, 2003, 1:34 pm

Cool I might try it later.

Rob
Official Win32 BitTorrent 0.7: here
BT Tracker
- Get the latest Fire/Thunderbird builds

Yek
 
Posts: 463
Joined: December 10th, 2002, 8:23 pm

Post Posted September 9th, 2003, 1:49 pm

… have been modified to have bindings replaced with widgets. Has this been fixed yet?


I don't think so. I just did a cvs co to build thunderbird (first time I tried it, very cool), and also made firebird with DOMi/Venkman, but had to edit those two files to replace bindings. I think I checked out source at ~8am pst (~1600gmt). I didn't notice any checkins for that yet, but usually miss seeing about 1/2 of them.

mxsharma

User avatar
 
Posts: 6
Joined: August 12th, 2003, 2:38 pm
Location: CA, USA

Post Posted September 9th, 2003, 4:59 pm

Works fine so far... no problems with all the regular sites, DOMi works like a charm.

Only one question- I remember reading somewhere that the DOMi offers a way to generate a PNG image of a DOM node... from the Box Model menu... is that true? I couldn't find any link to "Capture"...

thanks for the build Scragz...
A schedule is an artificial device created without knowledge of the future. - Scott Adams

Sailfish
 
Posts: 5681
Joined: November 5th, 2002, 4:58 pm

Post Posted September 9th, 2003, 5:01 pm

Even though my primary computer has been dead for over a week (reads: I'm not able to download/test new builds), its still nice to know that you're still producing them for the time when I'll once again be up and running.

RafG

User avatar
 
Posts: 29
Joined: August 19th, 2003, 4:11 pm

Post Posted September 11th, 2003, 1:16 am

mxsharma wrote:Only one question- I remember reading somewhere that the DOMi offers a way to generate a PNG image of a DOM node... from the Box Model menu... is that true? I couldn't find any link to "Capture"....


It has been removed, at least temporarily, because it was very buggy. No need to despair though; there's a Uzilla project that aims to enhance (and, I assume, eventually readd) this feature: take a look at http://uzilla.net/uzilla/blog/mozilla/s ... apture.cfm

zeimusu

User avatar
 
Posts: 17
Joined: May 4th, 2003, 10:29 pm
Location: Tokyo

Post Posted September 11th, 2003, 7:38 am

This build is crashing on startup for me unless I start it via the profile manager. Strangely, then I can start my old profile (so it's not a faulty profile per se). I just can't run it directly from the icon.
A shame, because I really miss DOMi in the official builds

I've Japanese Win XP FWIW

swtaarrs
 
Posts: 30
Joined: August 1st, 2003, 9:05 pm

Post Posted September 12th, 2003, 3:00 pm

I built firebird with the inspector, but when I start it with MozillaFirebird -inspector [url] or using a menu addon, the inspector comes up but nothing happens. If I enter a url into the inspector's address bar, the page shows up in the bottom of the window, but the document tree doesn't appear anywhere. What do I have to do to get it working? I tried editing those xml files scragz said he did and putting them back in the jar but that didn't help.

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests