MozillaZine


Official Win32 20031002 is out

Discussion about official Mozilla Firefox builds
Toxikk

User avatar
 
Posts: 159
Joined: December 1st, 2002, 1:24 pm

Post Posted October 2nd, 2003, 9:17 am

yay i made the first post.

downloading now.

ftp://ftp.mozilla.org/pub/firebird/nigh ... est-trunk/

jrobbio

User avatar
 
Posts: 713
Joined: June 28th, 2003, 12:40 pm
Location: Loughborough, England

Post Posted October 2nd, 2003, 9:30 am

BitTorrent available Here (I currently have a 25kb upload so it should be faster for the first peeps)

If you have already downloaded the file you can always begin seeding again at anytime by just pointing to the zip file when opening the link above. If you have Firebird as default its best to finish from seeding change over to the new build and then you can begin providing to others again.

A very good BitTorrent FAQ can be found here:
BTFAQ

See the Mozilla tracker for other builds

If you have a Proxy or a firewall especially the Windows XP one and are having trouble, then please read the instructions here: http://btfaq.com/serve/cache/24.html. Other useful links can be found on the tracker.

Please try and keep your windows open as long as possible although it is not mandatory.

Rob
Official Win32 BitTorrent 0.7: here
BT Tracker
- Get the latest Fire/Thunderbird builds

Jonx

User avatar
 
Posts: 233
Joined: February 20th, 2003, 1:11 am

Post Posted October 2nd, 2003, 9:45 am

Toxikk wrote:yay i made the first post.

downloading now.

ftp://ftp.mozilla.org/pub/firebird/nigh ... est-trunk/


lol congratz and no problem so far :)
Mac OS X 10.4.2

engmike8

User avatar
 
Posts: 40
Joined: January 25th, 2003, 8:37 am

Post Posted October 2nd, 2003, 10:04 am

welcome to MZ toxikk!, i'm on neowin under the same name good to see you here

frease

User avatar
 
Posts: 3981
Joined: September 16th, 2003, 1:17 pm

Post Posted October 2nd, 2003, 10:05 am

Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.6a) Gecko/20031002 Firebird/0.7+

works fine with TBE & Toolbar Enhancements.

EDIT: Discovered a problem!

If you set a bookmark to load in the sidebar and then click ok, FB would not remember that. It fails to save the settings for this.
This is with all my extensions disabled.
Last edited by frease on October 2nd, 2003, 12:39 pm, edited 2 times in total.

TeddyBerlin

User avatar
 
Posts: 340
Joined: August 10th, 2003, 9:53 am
Location: Berlin(Germany)

Post Posted October 2nd, 2003, 10:12 am

Works fine with TTLO and TBE.
Heinrich Witt
8)
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7b) Gecko/20040309 Firefox/0.8.0+
Mozilla Thunderbird 0.5+ (20040304)

Lefhark

User avatar
 
Posts: 53
Joined: September 12th, 2003, 2:11 pm

Post Posted October 2nd, 2003, 10:18 am

Is it just me, or does this buils start up faster than the one from yesterday?
Works fine as well here and i think i noticed some changes at tools->options->privacy

-Lef

WildCelt

User avatar
 
Posts: 127
Joined: December 10th, 2002, 6:30 am
Location: Michigan

Post Posted October 2nd, 2003, 10:31 am

Lefhark wrote:Is it just me, or does this buils start up faster than the one from yesterday?
Works fine as well here and i think i noticed some changes at tools->options->privacy

-Lef


Oh, let's not start this again... :D

Lost User 15175
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted October 2nd, 2003, 10:31 am

A new version of TBE was released just today. My guess is that it fixed a the bugs it had with the 0.7+ builds.

I hadn't put it to full test yet. I can say though that I hadn't received any errors as of yet (about 3 Moz FB restarts).
Last edited by Lost User 15175 on October 2nd, 2003, 10:33 am, edited 1 time in total.

AGSHender

User avatar
 
Posts: 611
Joined: November 14th, 2002, 11:39 pm
Location: Portland, OR

Post Posted October 2nd, 2003, 10:33 am

Seems faster to me.

Wait, I didn't get the new build....

Yek
 
Posts: 463
Joined: December 10th, 2002, 8:23 pm

Post Posted October 2nd, 2003, 10:34 am

I'm running my own linux build, but I thought it'd make more sense if I asked this here:

Anyone else notice that fonts are working exactly right on today's build? I didn't realize they weren't quite the right pointsize until today. Now they match exactly whatever I put in the tools/options/fonts.

Lost User 15175
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted October 2nd, 2003, 10:42 am

WildCelt wrote:
Lefhark wrote:Is it just me, or does this buils start up faster than the one from yesterday?
Works fine as well here and i think i noticed some changes at tools->options->privacy

-Lef


Oh, let's not start this again... :D


What would be nice is a way to test Application Startup times. Anybody know how to do that? I would actually like to get accurate startup times between a couple applications.

Ultratech
 
Posts: 2
Joined: October 2nd, 2003, 10:22 am

Post Posted October 2nd, 2003, 11:14 am

I'm new to this board, but I just wanted to check with you..
The 11-sept release seem to work better than the later ones, f.ex. 17,23,25,29-sept, or 1,2-oct releases.
on some pages it just seem to load forever..

I tested with these urls:
http://www.warp2search.net

and I couldn't load this page with the 2nd Oct release.
http://sonique.lycos.com/

Is it something I've done wrong, like a setting, or is this a known bug?

WildCelt

User avatar
 
Posts: 127
Joined: December 10th, 2002, 6:30 am
Location: Michigan

Post Posted October 2nd, 2003, 11:17 am

Both are quite speedy for me. I know that doesn't answer your question directly, but I'd point more towards your settings that a bug.

Lost User 15175
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted October 2nd, 2003, 11:24 am

Check for yourself; http://www.numion.com/Stopwatch/

Clear your cache before each test. Reload the page 5-8 times for best results.

(Stuff like network speeds do have an impact, Make sure you're testing this on the same machine)

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests