MozillaZine

WinXP Mozilla Firefox 1.0.4 Copy Paste Problem

User Help for Mozilla Firefox
vinnie82
 
Posts: 2
Joined: June 29th, 2005, 12:08 am

Post Posted June 29th, 2005, 12:17 am

Hey Guys,

Great forum - Even better browser....

But I'm still having problems with copying and pasting text. I know there is a bug report for this somewhere, but I can't seem to find it by searching "copy paste problem".

It happens often when I have multiple tabs open.

Has anyone got any suggestions as to how to get around it?

I'm running

WinXP SP1 ver 5.1
Mozilla Firefox 1.0.4

Extensions
Mouse Gestures 1.0

Thanks for your time!

vin

mtz1of4
 
Posts: 3665
Joined: November 4th, 2004, 9:26 am
Location: Fairport, NY USA

Post Posted June 29th, 2005, 12:32 pm

But I'm still having problems with copying and pasting text.
What exactly? I currently have 9 tabs open and can cut and paste with no issues except I am working with SP2. Are you trying to copy with the mouse or keyboard?

vinnie82
 
Posts: 2
Joined: June 29th, 2005, 12:08 am

Post Posted July 1st, 2005, 1:33 am

Both, the keyboard shortcuts don't seem to work, and when I right click the Copy and paste items are disabled. This occurs both in textboxes and rendered pages....

Anybody experience the same thing?

greenknight

User avatar
 
Posts: 6182
Joined: December 13th, 2004, 2:28 am
Location: In the shadow of Mount St. Helens

Post Posted July 1st, 2005, 2:18 am

Yes, others have this problem, in fact, a bug has been filed: Bug 220900 - Focus breaks, cut/copy/paste and other focus-dependent tasks broken
Win 10 Home x64, Linux Mint 19.1 MATE x64, AMD A8 5600K APU 3.6 GHz (3.9 Turbo), AMD Radeon HD 7560D (integrated graphics). G.Skill Ares DDR3-2400 (running at 2133) 8GB, Firefox 71.0, Developer Edition 72.0b5(Win only), Nightly 73.0a1x64 (Win), Nightly 73.0a1 (Linux AMD64) .

Guest
Guest
 

Post Posted December 28th, 2006, 9:11 pm

vinnie82 wrote:Both, the keyboard shortcuts don't seem to work, and when I right click the Copy and paste items are disabled. This occurs both in textboxes and rendered pages....

Anybody experience the same thing?





I have the same problems.......have u found a solution yet?

greenknight

User avatar
 
Posts: 6182
Joined: December 13th, 2004, 2:28 am
Location: In the shadow of Mount St. Helens

Post Posted December 29th, 2006, 4:02 am

According to the bug I mentioned above, this is fixed in Firefox 2.0.0.1.
Win 10 Home x64, Linux Mint 19.1 MATE x64, AMD A8 5600K APU 3.6 GHz (3.9 Turbo), AMD Radeon HD 7560D (integrated graphics). G.Skill Ares DDR3-2400 (running at 2133) 8GB, Firefox 71.0, Developer Edition 72.0b5(Win only), Nightly 73.0a1x64 (Win), Nightly 73.0a1 (Linux AMD64) .

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests