MozillaZine

Connection refuse

Discussion of general topics about Mozilla Firefox
Dragon__Warrior
 
Posts: 13
Joined: October 21st, 2003, 12:59 am

Post Posted October 22nd, 2003, 12:12 am

I just installed FB and it can't connect to any website. I tried connecting to sites with IE and Netscape and it works, so it's not my internet connection. But I do have a linksys router, so maybe the internal firewall is blocking it? If it is, anyone know which port FB uses?

Dragon__Warrior
 
Posts: 13
Joined: October 21st, 2003, 12:59 am

Post Posted October 22nd, 2003, 4:32 pm

some help on this??

inferno

User avatar
 
Posts: 176
Joined: October 14th, 2003, 6:29 pm

Post Posted October 22nd, 2003, 5:12 pm

Dragon__Warrior wrote:some help on this??



Could it be your proxy setting?

Dragon__Warrior
 
Posts: 13
Joined: October 21st, 2003, 12:59 am

Post Posted October 22nd, 2003, 5:57 pm

I'm not sure, but does anyone know what port mozilla FB uses?

inferno

User avatar
 
Posts: 176
Joined: October 14th, 2003, 6:29 pm

Post Posted October 22nd, 2003, 6:03 pm

Dragon__Warrior wrote:I'm not sure, but does anyone know what port mozilla FB uses?


Surely it uses the default ports for the protocol. I think that's 80 for http isn't it?

HiFlight

User avatar
 
Posts: 50
Joined: September 29th, 2003, 4:42 pm
Location: Ft Myers, FL

Post Posted October 22nd, 2003, 6:08 pm

My proxy (and many proxies) use "localhost" and port 8080

Look in Tools/Options/General/Connections and try these settings in the HTTP window.

Ron

Dragon__Warrior
 
Posts: 13
Joined: October 21st, 2003, 12:59 am

Post Posted October 22nd, 2003, 7:16 pm

I'm not sure what to do... but I have the screenshots.

www.geocities.com/darbebo

inferno

User avatar
 
Posts: 176
Joined: October 14th, 2003, 6:29 pm

Post Posted October 22nd, 2003, 7:52 pm

That's a nice theme. Which one is it?

Dragon__Warrior
 
Posts: 13
Joined: October 21st, 2003, 12:59 am

Post Posted October 22nd, 2003, 8:14 pm

theme: nightshade

Some help on my problem?

inferno

User avatar
 
Posts: 176
Joined: October 14th, 2003, 6:29 pm

Post Posted October 22nd, 2003, 8:41 pm

What happens if you put the full url in there

i.e. http://www.yahoo.com/


Also what about

http://www.yahoo.com:80/

Dragon__Warrior
 
Posts: 13
Joined: October 21st, 2003, 12:59 am

Post Posted October 22nd, 2003, 8:49 pm

both of those turned out to be connection refused :(

inferno

User avatar
 
Posts: 176
Joined: October 14th, 2003, 6:29 pm

Post Posted October 22nd, 2003, 9:03 pm

Dragon__Warrior wrote:both of those turned out to be connection refused :(


Hey, I'm sorry, but I can't think why this is happening. All the above work normally for me and I'm behind a firewall too.

Hopefully, the experts will chime in soon...

meanwhile, where can I download that theme from?

Dragon__Warrior
 
Posts: 13
Joined: October 21st, 2003, 12:59 am

Post Posted October 22nd, 2003, 9:13 pm


Dragon__Warrior
 
Posts: 13
Joined: October 21st, 2003, 12:59 am

Post Posted October 23rd, 2003, 3:24 pm

no xperts wanna help me? show me some luv :(

David H
 
Posts: 2254
Joined: June 13th, 2003, 5:17 am
Location: Japan

Post Posted October 23rd, 2003, 4:12 pm

If you're not sure what your proxy settings should be in windows, go to control panel/internet options (or use the same setting in the IE tools menu). Go to the connections tab and click on the advanced LAN settings option under proxy server. Take whatever is set up in that panel and put the same things in your Firebird options/general/connection settings.

If there's nothing there, then you probably don't need any proxy settings.

Return to Firefox General


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests