MozillaZine


stipe: Win32 2004-02-04 Trunk

Discussion about official Mozilla Firefox builds
moole

User avatar
 
Posts: 908
Joined: October 22nd, 2003, 1:27 pm
Location: Split, Croatia

Post Posted January 13th, 2004, 10:05 am

These are trunk builds.

SSE: MozillaFirebird-trunk-O2GL7SSE-2004-02-04.exe (/O2 /GL7 /arch:SSE)

nonSSE: MozillaFirebird-trunk-G6-2004-01-30.exe (/O2 /GL6)

Here is the .mozconfig:
Code: Select all
export MOZ_PHOENIX=1
mk_add_options MOZ_PHOENIX=1
mk_add_options MOZ_OBJDIR=@TOPSRCDIR@/../obj
LDFLAGS=-LTCG

ac_add_options --disable-ldap
ac_add_options --disable-mailnews
ac_add_options --enable-extensions=cookie,xml-rpc,xmlextras,p3p,pref,transformiix,universalchardet,typeaheadfind,webservices
ac_add_options --enable-crypto
ac_add_options --disable-composer
ac_add_options --disable-profilesharing
ac_add_options --disable-tests
ac_add_options --disable-debug
ac_add_options --enable-optimize="see above"
ac_add_options --enable-static
ac_add_options --disable-shared

ac_add_options --disable-accessibility
ac_add_options --disable-activex
ac_add_options --disable-activex-scripting
ac_add_options --disable-installer
Last edited by moole on February 4th, 2004, 5:15 pm, edited 23 times in total.

moole

User avatar
 
Posts: 908
Joined: October 22nd, 2003, 1:27 pm
Location: Split, Croatia

Post Posted January 17th, 2004, 10:59 am

Updated with 2004/01/17

chob
 
Posts: 4283
Joined: May 17th, 2003, 12:05 pm
Location: London, UK

Post Posted January 17th, 2004, 12:18 pm

Thanks man! DOWNLOADING'd :)

Jonx

User avatar
 
Posts: 233
Joined: February 20th, 2003, 1:11 am

Post Posted January 17th, 2004, 12:41 pm

Its working great!! THANX!
Mac OS X 10.4.2

Bh420

User avatar
 
Posts: 46
Joined: October 15th, 2003, 4:52 am

Post Posted January 17th, 2004, 2:40 pm

Doesnt work for me tried deleting profile folder too good thing i backed up old one first

Windows 2000 SP4
Athlon XP 2700+
512mb DDR
Geforce FX 5700 Ultra 128mb DDR2

moole

User avatar
 
Posts: 908
Joined: October 22nd, 2003, 1:27 pm
Location: Split, Croatia

Post Posted January 17th, 2004, 3:30 pm

Bh420 wrote:Doesnt work for me tried deleting profile folder too good thing i backed up old one first

Windows 2000 SP4
Athlon XP 2700+
512mb DDR
Geforce FX 5700 Ultra 128mb DDR2


Could you be more specific?

ekettunen
 
Posts: 77
Joined: January 5th, 2003, 9:56 am
Location: Finland

Post Posted January 17th, 2004, 3:32 pm

Bh420 wrote:Doesnt work for me tried deleting profile folder too good thing i backed up old one first


You need to delete the program folder, too.

Bh420

User avatar
 
Posts: 46
Joined: October 15th, 2003, 4:52 am

Post Posted January 18th, 2004, 3:20 am

stipe wrote:
Bh420 wrote:Doesnt work for me tried deleting profile folder too good thing i backed up old one first

Windows 2000 SP4
Athlon XP 2700+
512mb DDR
Geforce FX 5700 Ultra 128mb DDR2


Could you be more specific?


Well it goes to start even zonealarm asked for access for it but it just closes right away i can see it do it in the task manager

mezziah

User avatar
 
Posts: 1738
Joined: November 29th, 2002, 4:25 pm
Location: Central Europe

Post Posted January 18th, 2004, 7:00 am

Downloaded, extracted and running. Didn't find any problems so far. Thanks for your build :)
What will happen next? You never know.

p3lvicthrust
 
Posts: 54
Joined: June 11th, 2003, 4:08 am
Location: USA

Post Posted January 18th, 2004, 6:36 pm

installed to fresh profile as usual but noticed that my search plugins did not carry over. All that is left is the google plugin.

bIOHZRd
 
Posts: 47
Joined: July 9th, 2003, 7:35 am

Post Posted January 18th, 2004, 6:49 pm

Thats because your search plugins are saved in the application directory... just copy your old searchplugins dir overtop of the new one to get them back.

jacsac

User avatar
 
Posts: 140
Joined: October 5th, 2003, 4:13 pm

Post Posted January 18th, 2004, 7:00 pm

I noticed that even though search engines are installed in my seach plugins folder they don't show up in the pull down search bar. Anybody else have this problem?

jacsac

User avatar
 
Posts: 140
Joined: October 5th, 2003, 4:13 pm

Post Posted January 18th, 2004, 8:28 pm

I just renamed all my search plugins to gif extensions and they all show up now on the search bar

p3lvicthrust
 
Posts: 54
Joined: June 11th, 2003, 4:08 am
Location: USA

Post Posted January 19th, 2004, 4:54 am

confirmed jacsac!

I always copy paste my old search engines over to a new installation. This time most of them did not show up in the browser window (though they were still present in the application directory. To get around this, open up each search plugin (they are probably in PNG format) and change them to GIF format. I used Irfanview for this but most image applications should have an option to save to GIF. Probably a good idea to do this on a copy of your search plugins first, but you already knew that.

jacsac

User avatar
 
Posts: 140
Joined: October 5th, 2003, 4:13 pm

Post Posted January 19th, 2004, 10:55 am

All I did was right click on the file and change PNG to GIF and they all work.

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests