MozillaZine

Bon Echo 2.0.0.1pre XML parsing error

Discussion about official Mozilla Firefox builds
szhorvat
 
Posts: 208
Joined: November 3rd, 2005, 12:42 pm

Post Posted November 27th, 2006, 2:41 am

I get an XML Parsing Error on the following site:

http://en.design-noir.de/mozilla/dictionary-switcher/

The site works correctly in Firefox 1.5.0.8.

Does anyone else see this error? I tested the site with a clean profile.
Is this a new bug? Or is my installation completely broken?

XML Parsing Error: mismatched tag. Expected: </dd>.
Location: http://en.design-noir.de/mozilla/dictionary-switcher/
Line Number 124, Column 5: </head>
----^

I have no idea what to do about this problem. The XML file looks okay to me (there's no </head> on line 124 and the <dd></dd>'s are all matched). This is very annoying because the problem is also present on another site which I use often (but I haven't mentioned it here because it requires registration).

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.1pre) Gecko/20061126 BonEcho/2.0.0.1pre ID:2006112604

dao-g
 
Posts: 670
Joined: January 31st, 2005, 5:37 am
Location: Berlin

Post Posted November 27th, 2006, 6:11 am

works for me with the 20061127 nightly.

nrthomas
 
Posts: 1988
Joined: February 9th, 2003, 3:25 pm

Post Posted November 27th, 2006, 6:51 am

I can reproduce the XML errors with the Linux 20061127 nightly, although different ones. Starting from an empty cache and no cookies, there is an XML error when you load the page
Code: Select all
XML Parsing Error: mismatched tag. Expected: </li>.
Location: http://en.design-noir.de/mozilla/dictionary-switcher/
Line Number 67, Column 5:
  </head>
----^
then another when you reload:
Code: Select all
XML Parsing Error: not well-formed
Location: http://en.design-noir.de/mozilla/dictionary-switcher/
Line Number 127, Column 5:   
    <link>
----^
(that should be <code>link rel="alternate stylesheet" media="screen,projection" title="Wolke" type="text/css" href="/.stile/wolke/index.css"/></code> but the forum is swallowing it), and then it works the third time. There seems to be some variability though, eg the first error occurs at several different lines.

Trunk seems to be ok.

dao-g
 
Posts: 670
Joined: January 31st, 2005, 5:37 am
Location: Berlin

Post Posted November 27th, 2006, 8:12 am

I still can't reproduce, even after clearing the cache and deleting all cookies for .design-noir.de.

What about 2.0.0.0?

nrthomas
 
Posts: 1988
Joined: February 9th, 2003, 3:25 pm

Post Posted November 27th, 2006, 8:54 am

Hmm, I can't reproduce in 2.0, and it's harder to make happen in 2.0.0.1pre (need to refresh more times). Perhaps there is some timing issue here, coming in through network & server load/latency.
Nick Thomas - Mozilla Release Engineer

Sephirot

User avatar
 
Posts: 247
Joined: June 15th, 2004, 7:56 am

Post Posted November 27th, 2006, 9:25 am

szhorvat wrote:I get an XML Parsing Error on the following site:

http://en.design-noir.de/mozilla/dictionary-switcher/

The site works correctly in Firefox 1.5.0.8.

Does anyone else see this error? I tested the site with a clean profile.
Is this a new bug? Or is my installation completely broken?

XML Parsing Error: mismatched tag. Expected: </dd>.
Location: http://en.design-noir.de/mozilla/dictionary-switcher/
Line Number 124, Column 5: </head>
----^

I have no idea what to do about this problem. The XML file looks okay to me (there's no </head> on line 124 and the <dd></dd>'s are all matched). This is very annoying because the problem is also present on another site which I use often (but I haven't mentioned it here because it requires registration).

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.1pre) Gecko/20061126 BonEcho/2.0.0.1pre ID:2006112604


That looks like bug 361180. Could you please check that linked testcase too?
It's a curious bug. I can reproduce it at home but not at work. :(

p.s.
I can also reproduce your error with Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.8.1.1pre) Gecko/20061126 BonEcho/2.0.0.1pre
Author of Bookmarks Menu Button, Autoclose Bookmark&History Folders and more

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; de; rv:1.9.2.19pre) Gecko/20110701 Firefox/3.6.19pre <-- build with MS VC++ 2010 SP1 and PGO on Win 7 x64

szhorvat
 
Posts: 208
Joined: November 3rd, 2005, 12:42 pm

Post Posted November 27th, 2006, 12:15 pm

Sephirot wrote:That looks like bug 361180. Could you please check that linked testcase too?
It's a curious bug. I can reproduce it at home but not at work. :(


No, I can't reproduce it. However, the lockup problems described in this bug are also present on the other site I mentioned (the one that requires registration).

A strange thing is that if I save the page http://en.design-noir.de/mozilla/dictionary-switcher/ to disk (using wget), I can open it without problems.

EDIT: I thought that something might have got broken in my installation during one of the daily updates, so I did a clean install of the lastest Bon Echo nightly (to a separate directory), but the problem is still there! I'm completely clueless.

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests